אני מרגישה כ"כ תקועה, כולם מתקדמים ואני עוד רובצת עמוק בחרא

Michal בת 18 | כתבה את השאלה ב-26/06/17 בשעה 12:48

סיימתי תיכון והתעודת בגרות שלי לא מושלמת.
כל החברים סביבי מתקדמים, פתאום עוד ועוד חברות שלי מהיסודי מתחתנות, כל החברים שלי נהיו פתאום רציניים כאלה, עם 7 שנים חשיבה קדימה,
ואני כולי תקועה עדיין באיך אני משלימה את התעודת בגרות.
כולם משובצים באחלה תפקיד בצבא ואותי מורחים, לכולם יש אחלה בית בלי בעיות משפחתיות וההורים שלהם מממנים להם הכל.
אני תקועה בעבודה שהשכר בה כולה מינימום. ואני צריכה לממן הכל.
אני לא מתלוננת. אין טעם לזה.
אני פשוט מתוסכלת. כי בזמן שכולם סביבי עושים שני צעדים קדימה, אני עושה חצי קדימה ואחד אחורה.
אני כל הזמן נאבקת ואף פעם אין לי מנוחה.
אין לי זמן לכלום. ובגלל זה כבר התרחקתי לגמריי מהחיי חברה שלי.
אז יוצא שאין לי כלום בחיים. אין שום דבר שאני יכולה להאחז בו ולהמשיך משם.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"