הגיוני שהמים עוצרים את המחזור?

סתם משיהי בת 16 | כתבה את השאלה ב-26/06/17 בשעה 13:49

היי אז אני בת 16 ונורא כואב לי להוציא את הטמפון. אני מצליחה להחדיר אותו ולא מרגישה אותו שאני מסתובבת אבל שצריך להוציא זה כאבים שלא שווים את זה . אז מה אפשר לעשות להקל על זה ?
וגם שמתי לב שכשאני נכנסת להתקלח המים עוצרים את הדימום לשעתיים או יותר . כשלפני כן כל דקה החלפתי . הגיוני ?
ואם כן אז זה אומר שאני יכולה להיכנס למים אחרי שאני רואה שיש לי הפסקה ?

מים עוצרים דימום?

כן

לא

תגובות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"