יש לי אותה באינסטה אז חשבתי לשלוח לה הודעה, אבל מה לרשום? היי, אני הבחור מהמכון?

טום בן 15 | כתב את השאלה ב-26/06/17 בשעה 16:40

היי לכולם, אז הסיפור שלי מאוד אידיוטי, הכל התחיל מזה שאיזה יום הלכתי עם חברה של חבר למכון כושר והייתה שם ילדה שלא ראיתי לפני, אני וגילה(שם בדוי לחברה של חבר) התחלנו לעשות קרדיו על אליפטיקל ושמתי לב שהילדה הזאת מסתכלת עלי תמיד, לאחר זמן מה גילה הייתה צריכה ללכת ואני נשארתי לבד להתאמן אז במכון שלנו זה מובנה ככה שליד הסטנדים של המשקולות יש מכונה ללחיצת רגליים אז הילדה הזאת התחילה לעשות אותה אבל משהו שם על המכונה מלא צלחות אז התחילה להוריד בול מתי שסיימתי סט וראיתי אז ישר רצתי ועזרתי לה הסברתי לה על התרגיל נתתי לה משקל מתאים שאלתי אותה אם היא פעם ראשונה פה היא ענתה שהיא לפעמים באה לפה בין תרגיל לתרגיל דיברנו שאלתי אותה בת כמה היא מאיזה בית ספר ויצא ככה שהיא בבית ספר שלי אני ט והיא ח, שאלתי איך קוראים לה אבל למשהו לא הצגתי את עצמי, החמאתי לה ואמרתי לה שהיא נראית ממש טוב מה היא עושה במכון.. לאחר זמן כבר שנינו היינו צריכים ללכת אני שאלתי אם היא רוצה לעלות איתי ברגל היא אמרה שהיא מחכה להורים החלתי לה ערב טוב והלכתי. במשך כמה ימים בבית ספר פתאום התחלתי לשים לב אליה וכל פעם שהיינו נפגשים היא הייתה מחייכת וגם אני, אבל הבעיה שזה היה לפני 4 חודשים!!, לפני בערך חודשיים היא באה עוד פעם למכון עם מלא חברות ואני פשוט התביישתי כי היו שם כמה שהם לא חברות שלה אבל הם מהשכבה שלה והם רכלניות ברמות אז יצא ככה פתאום שעמדנו והסתכלנו אחד על השני כמה שניות וזהו אחרי זה לקחתי אומץ שאלתי אותה לשלומה היא ענתה בסדר וזהו... עכשיו בימים האחרונים של הבית ספר שמתי לב שאני פוגש אותה הרבה והמבטים שלנו נפגשים הרבה... וטאק פתאם אני חושב עליה כל היום מדבר עליה.. בקיצור לא יודע איך אבל התאהבתי בה, אין לי את המספר שלה אפילו שחבר שלי מהשכבה שלה יכול לתת לי.. יש לי אותה באינסטגרם אז חשבתי לשלוח לה הודעה אבל מה אני ירשום: היי את זוכרת אותי אני בחור מהמכון?
אני כזה טמבל אני לא מבין איך כל זה קרה תעזרו בבקשה!!!