אקסית אומרת שמתגעגעת ונעלמת, ככה פעם בחודש

שי בן 24 | כתב את השאלה ב-24/06/17 בשעה 18:37

הי שבוע טוב
הייתי מפרסם פה שאלות על הבעיה שלי, שזאת הבת זוגתי ב3 שנים האחרונות,
יצאנו תקופה של 3 שנים ופרקנו את החבילה 3 פעמים מהצד שלה, סיבת הפרידות כי אני לא עומד על שלי אני ביישן לא מתחבר לאנשים לא משקיע בה והיא אומרת שלא עשיתי אותה "מלכה" ואני צריך לעשות אותה ככה,. ו4 חודשים אחרי הפרידה היא היתה שואלת לשלומי אחרי חודש וחצי, ככה פעם בחודש עד עכשיו ונעלמת,
אני אגיע לעיקר, לפני 3 שבועות היא שלחה הודעה ושאלתי אותה למה היא שולחת הודעה ובורחת, מה הקטע שלה, את בודקת דופק? למה את שואלת עם יש לי חברה כל שניה? מה הקטע? והיא ענתה לי "סתם" ואז אמרתי לה עם את רוצה למצוא פיתרון בואי נישב וננסה לתקן, היא אומרת שהיא לא מעוניינת ולא רוצה, אז אמרתי לה שלא תשלח הודעות, אמרה סבבה, שבועיים אחרי (פלוס מינוס לא ממש מדויק אבל זה לא חשוב) היה לה יום הולדת, כמה ימים לפני היא שולחת לי הודעה בפייסבוק "כל שנה ההיינו חוגגים יומהולדת השנה לא, לא נורא מה איתך?" שולחת בקשת חברות מבטלת ולא ענתה לי, ואחרי שבוע שולחת חברות בפייסבוק מבטלת ואחרי 10 דק' (ביום שלישי שעבר) שלחה לי הודעה בוואטספ, אומרת לי שהיא מתגעגעת ושקשה לה להיות לבד ושהיא הקיאה בגלל זה, והיא רוצה לשבת לדבר, ושואלת כמו תמיד עם יש לי מישהי, אמרתי לה לא רוצה לענות לך, ודברנו על כל מיני דברים שהיה לנו בקשר, הרוב על הטעויות והדברים שהפריעו לנו, בקיצור אמרה שהיא רוצה לשבת לדבר ושיהיה זמן נישב לדבר, וכעבור אחרי 4 ימים היא לא הראתה סימן חיים, אחרי השיחה של ה20 דק' בוואטספ, לא שולחת הודעה לא כלום,
אחרי שאמרתי לה לא לשלוח למה היא שולחת למה את מציקה לי, למרות שזה כבר לא מזיז לי כמעט כלום בלב כשהיא שולחת הודעה, עדיין זה חופר עם היא לא רצינית,
למבינים פה, אשמח לעזרה:)