לא יודעת איך ממשיכים עם זוגיות שיש בה הבדלי מעמדות

סתם אחת בת 23 | כתבה את השאלה ב-24/06/17 בשעה 19:35

שלום .. אתחיל בבקשה שלא לפרסם בפיסבוק .אני נמצאת בזוגיות כבר כשש שנים . חשוב לציין שכשהכרתי את בן זוגי מצבי הכלכלי היה טוב משלו הוא היה חייל ואני עוד למדתי ועבדתי. הבעיה כזו אביו נפטר לפני כשנה ובן הזוג שלי קיבל לפני כשנה כ90 אלף שקל מאביו ז"ל, בנוסף בעוד כ7 שנים אמור לקבל עוד כ700 אלף שקל מהירושה.. עכשיו אסביר איכן הבעיה. מובן לי והגיוני לי שנכתום הסכם ממון שהרי אבא שלו עבד כל חיו בשביל לשמור עבורם את הכסף .. אנחנו נרצה להתחתן בעוד כשנתיים כלומר בן הזוג שלי יקבל את הכסף רק בעתיד הרחוק יותר . הבעיה מתחילה שהוא חושב להוסיף להסכם על זה כל אגורה שחוקה (רק עכשיו התחיל לעבוד) ומציא הצעות הזויות שאני אקח את כל המשכנתא עלי, שהוא יקנה את הבית מכספו שזה דבר שאיני מעונינת בו . על מנת שלא תחשבו שאני תמאית או משהו אני רוצה לציין שלמרות שאני לא באה מבית מבוסס תמיד חינכו אותי לשלם על עצמי ואני וחבר שלי תמיד מתחלקים בהכל למרות שמצבי הכלכלי קשה עכשיו בתור סטונדטית . אני מאוד מתלבטת לגבי המשך הזוגיות ! תמיד התרחקתי מגברים שאינם במצב כלכלי זהה לשלי . תמיד חששתי להיות בצד הנחות זה שאינו בעמדת כוח. איני מרגישה בנוח שיש לו יותר כסף ממני ועוד בסכומים שאיני יכולה לצמצם את הפער בהם. הדבר הזה מכביד לי על הלב כי אני כל כך אוהבת אותן ןמעצבן אותי שכל חיי נמנעתי מאנשים עם כסף למרות שלא היו חסרות הצעות ובסוף זה קורה לי . קשה לי לתאר חיים שבהם תמיד יהיה לו קל לקום וללכת שתמיד אני לא אוכל לשפר את מצבי לעומתו כי אחרי הנישואים הכסף שלי לא יהיה רק לרשותי ... אני מרגישה שבורה המחשבות בראשי לא פוסקות . אני מבינה שאולי עבור חלקכם לא יובן למה אני מגזימה אבל זה באמת מאפיל על האושר שלי . לחשוב שחיים שלמים אני רוצה אשם עני כמוני ומעדיפה שנתחיל בלי כלום ביחד וננסה לצמוח ועם נצליח עשינו זאת כזוג ואם לא אז נתמודד ובסוף בשנייה אחר כל זה מתפוצץ לי בפנים. כל השיוויון בזוגיות הלך , איך אפשר להיות עם מישהו כשהסוף תמיד מול העינים שלך.
בנות אשמח לעצות האם הייתן נשארות למרות שאדם שאינו במצב כלכלי זהה לשלכן זהו קו אדום?