יש בחור בעבודה שעושה לי את המוות. מה לעשות?

אובדת עצות בת 28 | כתבה את השאלה ב-24/06/17 בשעה 14:06

היי.
אני עובדת בחברת היי טק גדולה כבר כמה חודשים ויש בחור אחד איתי במחלקה שפשוט ממרר לי את החיים ואני לא יודעת למה. האמת, יש לי תיאוריה למה הוא מתנהג ככה ומיד אני אסביר. שנינו עובדים במחלקת פיתוח אבל הוא נמצא בדרג בכיר יותר. אני עצמי די מכונסת בעצמי, לא מופנמת או משהו כזה, פשוט לא מתחברת עם כל אחד ועם עצמי רוב הזמן ודי טוב לי. מידי פעם אני יושבת עם עוד אנשים לצהריים ומדברים וכיף לי עד שהבחור הזה מופיע! יש כמה אנשים מהמחלקה שלי ומחלקות אחרות שהם ״קרטל״ כזה. ה״קרטל״ הזה מורכב מאנשים שאני אישית לא מתחברת אליהם ולדעותיהם. כולם אשכנזים תמיד השיחות שלהם הם סביב פוליטיקה וכולם שם מחזיקים בדעות שמאלניות, חלקן קיצוניות. אני עצמי ימנית, כהת עור, חצי הודית ומאוד עממית. תמיד אהבתי את המדינה ואת הטמפרמנט של הישראלים ה״חמים״. כמו שכבר אמרתי, יש בחור אחד בעבודה שפשוט ממרר לי את החיים. בכל פעם שהוא עובר לידי או מדבר איתי בעניני העבודה הוא זורק לי הערות ״דוחה״, ״מגעילה״, ״זבל״ ו״בהמה״, והוא גם עושה את זה בצורה ערמומית ביותר, הוא לא צועק, הוא אומר בקול רגיל כזה אבל קצת חלש שלא כולם ישמעו, אבל חלק מהאנשים שעובדים איתי שמו לב שהוא לא סובל אותי ומציק לי כל הזמן. העניין הוא כזה, תמיד כשאני יושבת עם אנשים והוא רואה אותי מחויכת וטוב לי הוא עושה את זה יותר ויותר! הוא זורק לעברי מבטים כועסים ורוצה לתת לי את ההרגשה שאני לא רצויה בחברה ושכדאי לי להתפטר כי אם אני אבחר להישאר אז הוא ימשיך לעשות לי את המוות. אני ממש לא רוצה להתפטר, אני אוהבת את החברה ואת העבודה שלי, אני מאוד טובה במה שאני עושה ולדעתי הבחור הזה מרגיש מאוים, ובכלל השוק היום מאוד תחרותי וקשה למצוא עבודות אפילו שיש ביקוש גבוהה למהנדסים.

הנה עכשיו התיאוריה שלי לגבי למה הבחור ה״נחמד״ הזה מתנהג ככה. תמיד בהפסקות הצהריים ובאירועים הבחור הזה מנסה להדחף ל״קרטל״ של השמאלנים. הוא תמיד מתישב לידם ומתחיל לצטט את אורי אבנרי ומדבר בחשיבות כזאת כאילו הוא נואם וכולם פתאום סותמים ומקשיבים לו במבוכה.... לא כי הוא מעניין, כי הוא סתום! הבחור הזה, כהה עור יותר ממני ואולי גם מזרחי אני לא יודעת....מה שכן עם כל מה שהוא עושה לי כשאני רואה כמה מאמצים הוא משקיע כדי ״להתקבל״ לקרטל הזה אני ממש מרחמת עליו...כי לדעתי הוא עושה לי את כל מה שהוא עושה כי אני מין מראה כזאת בשבילו, כשאני עוברת לידו הוא רואה בי את ה״פגמים״ של עצמו- כהת עור, מזרחית, ימנית , די בודדה רוב הזמן,רק שאני אוהבת את עצמי ככה והוא לא!

כבר לא יודעת מה לעשות אני ממש אובדת עצות...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"