מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

כדורים נגד דיכאון? כןלא?

ירח בת 15 | כתבה את השאלה ב-23/06/17 בשעה 17:12

שלום!
אובחנתי בדיכאון ונתנו לי כדורים "רמוטיב 500"
אני מפחדת לקחת, בגלל שזה משנה את הבנאדם ברמה מסוימת
שאלתי את הפסיכיאטרית אם זה משנה והיא ענתה שלא, שזה פשוט מונע מחשבות מסויימות.. אז זה בעצם כן משנה, הרי חלק מהמחשבות.. שהן שלי, פשוט מתפוגגות או משהו
היא אמרה לי שאם אני חוששת אז אני יכולה רק לנסות ואם לא מתאים לי אז לא
אבל זה לא ככה מבחינתי, לוקח זמן לכדורים להשפיע איזה שבועיים ואז אם אני לא אוהב את הרעיון ואני אפסיק אז ההשפעה לא תיפסק ישר, היא אמרה שזה כמו תרופה אנטיביוטית וזה משפיע גם אחרכך.. אז איך אני אמורה לסמוך על זה שאם אני רוצה להפסיק אז אני פשוט אפסיק ו"הכל" יחזור לקדמותו
זה פסיכואקטיבי וזה פשוט מפחיד אותי.. מי שמשתמשת בזה או השתמשה בעבר אשמח לייעוץ ואיך זה משפיע עליכםן
ועוד משהו. זה נכון שזה כמו קנאביס? הרי התרופה היא צמחית ופסיכואקטבית כמו קנאביס בעצם.. התרופה גם עברה תהליך תעשייתי ממש לא טוב בטח, היא פאקינג ורודה!
תודה לכל העונים והעונות!