לצאת עם כמה בחורים במקביל? מה אתם חושבים?

מרגישה אשמה בת 18 | כתבה את השאלה ב-23/06/17 בשעה 15:57

שלום, שמי מישהי אשמה(שם אנונימי)

אז ככה יצאתי עם בחור כמה פעמים שחברה שידחה לי ואני לא סגורה עליו.. בסביבות 5 פעמים , כי הוא לא ממש הטעם שלי אבל כן יש רמת דו שיח טובה , אני מרגישה לא בסדר עם עצמי ושאולי אני משלה.. אני יודעת שאני צריכה כבר להחליט אבל פשוט קשה לי כי בעבר תמיד כשהייתי יוצאת או שמההתחלה זה לא היה זה וחתכתי או שזה היה זה והמשכתי.. ועכשיו זה באמצע כזה לא פה ולא שם במקום לא מוגדר.. אז מה עושים? ממשיכים? וכן, התחיל איתי לפני כמה ימים מישהו,וגם כן הייתה כימיה ונתתי לו את המספר שלי המשכנו לדבר והוא רצה גם להפגש הפער גדול אך אני מוכנה לנסות דייט אחד מה כבר יקרה? ניסיון חיים? וכן הוא די התעקש עליי שזה עשה לי את זה למרות הפער והבנתי את ציפיותיו פחות או יותר שדומות לשלי .. וכן עוד מישהו אחר שהכרתי באתר הכרויות דיברנו תקופה ורצה גם כן להפגש וגם איתו קבעתי
בקיצור זה מהאתר הכרויות וזה שהתחיל איתי אני מתכננת להפגש איתם לדייט 1 לראות איך זה.. השאלה אם זה מרושע? כדאי לחתוך מהם ולהמציא איזה תירוץ? לספר את האמת? לנסות לצאת איתם ואז להחליט את מי אני רוצה מבין השלושה ועם מי יש הכי הרבה עם כימיה או שמע אולי אפילו בסוף אחליט שאף אחד מהם לא בשבילי..
יש לציין כי אני לא נמשכת לאף אחד מהם אבל אני רוצה להתנסות בחיי בדייטים ובניסיון למען עצמי וגיבוש אישיותי ולמען הכיף , בחיים לא הייתי בסטוצים כי אני לא בקטע ואולי אני נשמעת ממש מרושעת אבל שמעתי שגם בחורים עושים את זה מתחילים עם טונה במקביל יוצאים איתן ואז בוחרים מי לדעתם הכי מתאים להם אז למה אנחנו לא יכולות גם בעצם?? חלמתי על זה גם חלום וזה העלה בי את האשמה..
אני לא טיפוס כזה ובחיים לא יצאתי עם כמה במקביל גם אם כן אילו היו רק דייטים של פעם 1 ואז גם חתכתי..
ממש מצטערת על החפירה ותודה רבה למי שקרא עד הסוף, אני רוצה לצאת עם כמה במקביל לא רק בשביל ניסיון אלא גם בשביל לדעת עם מי באמת כדאי לי להמשיך ולמי אני נמשכת יותר או פחות , על מנת שלא אשלא וכך יהיה לי אולי יותר קל להיות סגורה על עצמי .

לצאת עם כמה בחורים במקביל ?

מרושע מדי,בייחוד כשזה אחרי דייט 1 עם ההוא

מרושע גם אם זה רק דייטים ראשוניים אין לזה צדק

זה סבבה כל עוד אחרי שאת יוצאת איתם את כבר מקבלת החלטה סופית!

זה סבבה רק אם את אומרת להם שאת יוצאת גם עם עוד אחרים