האקסית של חבר שלי לא יוצאת לי מהראש!

חסויה בת 16 | כתבה את השאלה ב-22/12/13 בשעה 01:04

אז ככה, יש לי חבר חצי שנה בן 20, קשר רציני ראשון שלי, אהבה ראשונה שלי, והחיבור הכי חזק שהיה לי בחיים.. יש בנינו אהבה גדולה, אפילו שיש פער גדול בגיל..
חבר שלי טיפוס פלרטטן מטבעו, היה לו כל כך הרבה חברות, לא הייתה לו תקופה שהיה לבד.. נתחיל בכך שתמיד הוא היה חופר לי על האקסיות שלו, וכל זה..
ויש לו אקסית אחרונה שזה הקשר הכי ארוך שהיה לו,שנה וחצי משהו כזה..
עוד מתחילת הקשר שלנו הוא היה סוג של ״ביחד״ איתה לפי מה שראיתי, היא ממש התעלקה עליו לשמור על קשר פשוט לא יכלה בלעדיו, הייתה מאוהבת קשות, הוא זה שנפרד ממנה בטענה שלא אהב אותה יותר..
היה הודעות של אני אוהבת אותך אני מתגעגעת, הייתה מתקשרת כל יום, אפילו בנוכחתי.
בחודשיים הראשונים הוא לא סיפר לה שיש לו חברה(אותי) כדי לא לפגוע בה,וגם קשה לו לפגוע בה. עד שממש התעצבנתי ואמרתי לו שנמאס לי וזה פוגע בי, שככה הקשר נמשך ושהוא חייב להגיד לה שיש לו חברה והוא מנתק קשר לתמיד, הוא אמר לה את זה, רק שהוא אמר לה ״מנתק ששר לזמן הקרוב..״ מה ישלו לדבר איתה בזמן הקרוב?! היא אקסית, היה מה שהיה וזהו! למה היה חייב למשוך את זה?!? גם על זה רבתי איתו..
היה המון פעמים כאלה שהיא חזרה כל חודש בערך לחפור לו שהיא מתגעגעת וכל החרא הזה, וזה עצבן אותי ממש, נפגעתי, הרגשתי כאילו היא מתווספת למערכת יחסים שלנו.
עד שלפני חודשיים בערך הייתי צורחת עליו כי כבר לא יכולתי הרגשתי שאני כבר הרוסה, הייתי מוצאת את עצמי בוכה מרוב תסכול. הרי אם אתה אוהב אותי, אז למה אתה ממשיך בקשר איתה? ביקשתי שינתק את הקשר לתמיד אבל הוא לא עשה את זה!
ואז אחרי כמה זמן זה כבר נגמר לגמרי בינהם.
עד עכשיו קשה לי, היא כבר לא בתמונה
אבל כל הזמן חושבת עליהם ביחד, ועל כל הדברים שעשה איתה והוא עושה איתי, ושיוצא איתה למקומות שיצא איתי, אין שום דבר שעשינו רק שנינו כי כבר הוא עשה הכל איתה!
יאו זה מחרפן אותי. אני לא יודעת מה לעשות איך לשכוח ממנה, אני לא רוצה לאבד אותו, אני כבר מיואשת!