קשר דיסקרטי עם ערבי?

מבולבלת בת 35 | כתבה את השאלה ב-20/06/17 בשעה 13:26

שלום לכולם אני גרושה בת35 עם ילדים לאחרונה הכרתי בחור ערבי בן 40 גרוש. חשוב לציין שהוא הטעם שלי ויש כימייה טובה בינינו וסקס מושלם הבעיה היא שהמשפחה שלי פרימיטיבית מאוד ולא תסכים לי לצאת איתו(גם לי הייתה בעיה לצאת עם ערבי אבל אחרי שהכרתי אותו היא עברה לי) אנחנו נפגשים בחשאי מחוץ לעיר או לפעמים אני נוסעת אליו לכפר השאלה שלי האם אפשר לשמור על הדיסקרטיות או היא תתגלה מתישהו

עדכון ממבולבלת, שואלת השאלה 2017-06-20 17:00:14

להוא שרשם גופה לא כל ערבי הוא רוצח הוא יצא עם מספר נשים ולא רצח אף אחת. התבוללות? הקמתי כבר משפחה והתגרשתי לא רוצה להקים עוד אחד ואני בטוחה שאם היה מדובר באמריקאי לא הייתם מגיבים ככה.
שמור עדכון

האם להמשיך בקשר הדיסקרטי?

כן ואם יגלו להתמודד איתם הרי אני כבר גדולה

לא. לכבד את המשפחה ואת עצמך ולא לצאת איתו

כן אבל להרחיק לעיר רחוקה יותר או להיפגש רק אצלו