המורה נהיגה שלי המציא שיעורים שלמדתי אצלו ומראה לי את זה לפני הטסט

לומד נהיגה בן 17 | כתב את השאלה ב-20/06/17 בשעה 14:49

נתחיל בזה שהמורה נהיגה שלי מעיר לי על דברים שלא קרו ואני מעמיד אותו במקום באותו רגע , והוא רואה שהוא מחפש טעויות אצלי גם כשאין , תמיד יש טעויות אבל כשממציאים דברים זה לא מסתדר. דבר שני , אני בשיעור 33 לקראת טסט , המורה טוען שעשיתי 35 שיעורים והראה לי תאריכים , סביר להניח ששניים מהם מזוייפים, במצב כזה הוא היה צריך להחתים אותי על שיעורים או משהו? שילמתי מראש על 28 שיעורים ומה שמעבר אני צריך לשלם בקאש, אבל הוא נזכר לומר לי את המספר שיעורים שנייה לפני הטסט כשהוא יודע שהוא ניצל את זה שאין לי זמן להתווכח איתו ,והראה לי תאריכים שאין דרך להוכיח שלא היו מצד אחד , אבל מצד שני גם לו אין דרך להוכיח שהיו. שלא נדבר בכלל על זה שהוא משך אותי עם הלימודים האלה מעל לחצי שנה וגרם לי לקבוע שיעור פעם ב3 שבועות בחלק מהפעמים וסיבן אותי כשרציתי לקבוע שיעורים . ובסוף, מפיל את האחריות עליי ואומר שלא קבעתי שיעורים באופן רציף . יש איזו דרך להתמקח איתו על מספר השיעורים ? אני אישית לא רשמתי תאריכים כי לא חשבתי שאפול על מורה רמאי מראש ,אבל סימנתי כל שיעור שעשיתי פשוט בלי תאריך . למישהו יש רעיון איך אני יכול לסטור מה שהוא אומר עובדתית ?