כל כך הרבה בעיות ופערים שאני לא מצליח להתמקד ולטפל אפילו בבעיה אחת...

קריטי? בן 20 | כתב את השאלה ב-18/06/17 בשעה 17:00

קודם כל שבת שלום :)

אני בן 20, חייל, קצין.

קודם כל בכלליות, אני בן אדם מאוד שאפתן, ששואף להיות יחודי, נון קונפורמיזם...
הדעות שלי הם מאוד מגוונות, לפעמים אפילו "סותרים" אחד את השני כי אני מתייחס לכל נושא בנפרד, ע"פ עקרונות שחונכתי.
בנוסף, החלום שלי זה להיות אדם משפיע על החברה, לתת יד בשילוב בני העדה שלי, תחילת הדרך היא בתפקידי כרגע.

מי שעדיין לא הבין, אני לא דומה כל כך לחברה ולתרבות הנוכחית, מה זאת אומרת?

מבחינת קשרים חברתיים - קשה לי מאוד להתחבר לאנשים כי הם החברה שחלק מהחברה התרבותית (מועדונים, שתייה, יציאות) שמרגישה לי מזויפת (לא בהכרח צודק, זו ההרגשה) וקשה לי להיות חלק מהקבוצה הזו.

אני מעוניין מאוד להגדיל את המעגל החברתי המאוד מצומצם שלי, עם זאת קשה לי מאוד בגלל מה שציינתי למעלה.
קשה לי מאוד עם לנהל שיחה עם אנשים זרים/חבר'ה שאני לא מכיר כל כך טוב, קשה לי לשמור על קשר - יש לי מכרים שאני מדבר איתם רק שאני פוגש אותם אבל לא מעבר לכך, קשה לי ליזום מפגשים כי אני בטוח שיש להם עוד ימבה חברים, עוד ימבה עיסוקים.

אני נראה טוב עם זאת קשה לי מאוד לדבר עם בחורות.
קשה לי מאוד לגשת אליהם, היו לי עשרות סיטואציות שבהן פגשתי בחורות שמצאו חן בעיניי (בתחנת אוטובוס, באוטובוס, ברכבת, ברחוב, בצבא וכו) אך לא מסוגל לדבר איתן. וזה למרות לפעמים אני מודה לכך שהן בעניין, בכל זאת.
עוברים לי מחשבות של בטוח יש לה חבר, היא כרגע שומעת מוזיקה אז אני לא אפריע, היא כרגע מתבוננת בנוף אז אני לא אפריע לה וכו.

גזענות - אני מרגיש שיש גזענות במדינה שלנו, אני לא מעולם לא חוויתי, אך מכיר כאלה שחוו, ואני מתוסכל מכך שאין מענה לכך וזה עובר על סדר היום, מצד שני אין לי מה לעשות כנגד זה (או לפחות לא יודע איך לעשות משהו כנגד זה).
סיבה נוספת להיות קצין היא להמשיך במגמת העלייה של הקהילה שלי, להיות אבן דרך (אני לא הראשון ולא השני אבל בכל זאת) מרגיש שליחות.

יש עוד בעיות אבל אני חושב שהעיקרון היה מובן אז אני אסכם.

אני בן אדם שונה מאוד מבחינה תרבותית, לא מתחבר לתרבות הקיימת היו (יציאות, מועדונים, שתייה, עישון).
אני מתקשה מאוד עם יצירת קשרים חברתיים הסיבות שציינתי, אני מתקשה עם בחורות קודם כל כי הן חלק מכל "הווי" הזה (כל היום תמונות, צומי, יותר משדרות חיצוניות ובלי שום עומק, כל היום עיסוק באיך אני אקבל יותר לייקים, איך אני אגרום לאחרים לחשוב שהחיים שלי דבש).
אני שואף להשפיע כמה שיותר מצד אחד, מצד שני אני מרגיש תמיד שאני נמצא במקום לא משפיע מספיק.

רוצה את עזרתכם איך אני נשאר מגוון ושונה מצד אחד ומצד שני מצליח להשתלב?

האם עליי להשתנות והשתלב או למצוא את המקום כמו שאני?

לא להשתנות בכלל - אתה לא חייב להיות כמו כולם!

שדרג את עצמך, לשמור על העקרונות אך להתעדן טיפה (לתת פתרון)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"