אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

רוצה לסיים את החיים שלי בגללה... אני כל כך פגוע ואוהב אותה

אנונימי בן 20 | כתב את השאלה ב-15/06/17 בשעה 11:26

אני לא מסוגל יותר להרגיש ככה אני פשוט לא מסוגל , קשר של 4 וחצי שנים אחרי המון בעיות אימון נגמר כי היא שיקרה לי.. במקום להלחם עלי היא ויתרה עלי היא המשיכה תחיים שלה ביום אחד אחרי שכל הזמן לא עזבה אותי ותמיד רצתה שנשאר ביחד, אני לא מצליח לקלוט את זה שהיא באמת ויתרה עלי שהיא חיה פתאום מעלה תמונות כל היום לא חושבת עלי, שישי האחרון ראיתי שהיא חזרה לקשר עם בן אדם שהרס לנו המון פעמים את הזוגיות וזה שבר אותי לא יכולתי הרגשתי מרומה נבגד שהכל היה שקר שהיא הסתירה אותו כל הזמן הזה כי איך בשניה אחת שתמיד אני אומר לה לחסום אותו ושיצא מהחיים שלנו היא פתאום איתו? ואז התחילו ההעלאות תמונות עם בנים ושברה לי את הלב , שלחתי לה הודעה לאחר ששבועיים לא דיברנו כתבתי לה שאשכרה היא שיקרה לי כל הקשר הזה.. היא סיננה אותי החליטה .. כיאלו בחיים לא הייתי שם כיאלו מעולם לא היינו ביחד.. היא ירדה כל כך נמוך לאנשים נמוכים שתמיד הייתה מדברת רעה על הסביבה שלהם בשניה אחת היא השתנתה ונהייתה הבן אדם שאפעם לא ראיתי אותו בתור בן אדם כזה.. אומנם אני זה שנפרדתי אבל זה מלב ברירה , לא האמנתי שזה יגמר לתמיד ושאני ירגיש לא רצוי ממנה , לא מצליח להפסיק לעקוב אחריה למרות שמחקתי אותה מהמון מקומות עדיין יש לי גישות מסוימות לא יכול לראות אותה מעלה תמונות שהכל טוב איתה ושהיא מחייכת ושהיא עושה לייקים לבחורים מסוימים והמחשבה שהיא הייתה עם מישהו שכבה נגעה התחבקה העלתה תמונה איתו!!! כיאלו אפעם לא הייתי שם והיא אמרה לי שתמיד היא תהיה איתי ולא תיפרד ממני ולא תוותר עלי בחיים זה שובר לי תלב אני כבר לא רואה חשק לחיים של עצמי אני פשוט לא מסוגל לחיות יותר היא הייתה הכל בשבילי אני וויתרתי על כל החיים שלי בשבילה לא יהיה לי אהבה יותר בחיים לא יהיה לי סקס ידידות כלום!! היא הייתה הכל לא אכפת לי כבר מהחיים רק באלי לסיים אותם אני פשוט מפחד מפחד לעשות משהו לעצמי אבל אני כל כך רוצה.. וכלום לא עוזר כל המשפחה שלי בסיפור הזה אני מרגיש לבד שאפחד לא מבין אותי שאין לי כוח לחיים האלה שהיא רק יכולה לעשות לי טוב ושאין לי שום דבר בלעדיה והיא תמיד הייתה שם בשבילי אבל עכשיו היא לא פה.. ואני לא קולט שזה נגמר ושהיא החליטה לחזור לקשרים האלה שהייתה מנותקת מהם כל כך הרבה שנים ולרדת לרמה הזאת...... אני כל כך פגוע אני כל כך אוהב אותה לא מעכל את זה ולא רוצה לחיות..

עדכון מאנונימי, שואל השאלה 2017-06-16 16:59:59

קודם כל תודה על העצות..
אתמול נשברתי מחדש לרסיסים כשראיתי אותה יוצאת ליום הולדת של חברה של ערסים וחברה מאוד זולה.. לראות אותה שתויה עם אודם ולבושה כמו לא יודע מה ואז נמרחת ומעלה סרטונים ותמונות עם הבן אדם שתמיד הזיק לקשר שלנו שתמיד היו בגללו בעיות אימון בינינו אני שבור מחדש.. זה הרג אותי אני לא יודע איך להמשיך הלאה הבן אדם שכל כך אהבתי כבר לא פה היא פשוט השתנה 180 מעלות זה כל כך כואב ..
שמור עדכון