חבר שלי בא לישון אצלי ואני חולקת את החדר עם אמא שלי

אנונימית בת 22 | כתבה את השאלה ב-07/06/17 בשעה 20:54

היי,
יש לי משהו שאני רוצה להתייעץ איתכם עליו.
אני בת 22, הייתה בזוגיות לפני וגם הגיעו לישון אצלי.
אנחנו גרים בדירת 3 חדרים אני אמא שלי ואחי הקטן (בן 17). יש לאחי חדר משלו, בעוד אני ואמא שלי חולקות את החדר.
בזמן האחרון היא ישנה יותר בסלון כדי לתת לי פרטיות ומרחב (אני מאוד מכבדת את זה וגם צריכה את זה מצד אחד, מצד שני גם לא נעים לי שאמא שלי שעובדת כל כך קשה ישנה רוב הפעמים על ספה ולא על מיטה).

אני וחבר שלי קצת ביחד, הוא היה אצלי כבר פעמיים אבל לא שם לב לזה שחסר חדר. הוא מגיע לישון אצלי בסופש, ואני לא יודעת אם כבר לספר לו את זה הסופש או להמשיך להסתיר.

כן, אני קצת מתביישת בזה, ואני גם לא יכולה להרשות לעצמי עכשיו לשכור דירה מבחינה כלכלית. הבית שלנו ממש יפה ולא חסר בו כלום, חוץ מחדר אחד חח.

בדרך כלל זה משהו שאני פשוט נמנעת מלדבר עליו אלא אם כן שואלים. במידה והקשר באמת ימשיך כמו שזה נראה כרגע, הוא יגלה על זה כמובן.
פשוט ממש לא נעים לי לספר על זה ולהיכנס לנושא הזה, כי תמיד זה לא עושה לי טוב ואני מרגישה לא בנוח- עם אף אחד, גם עם החברות הכי הכי טובות שלי שהן כמו אחיות.

מה לדעתכם כדאי לעשות ? לספר לו כבר מעכשיו ? מרגיש לי שהוא אולי מרגיש מוזר ושזה יעשה לו משהו לגבי הקשר. כן , מטומטם מבחינתי לחשוב ככה אבל זה קצת מפחיד אותי שהוא יסתכל על זה בקטע מוזר.

בנים- אם הייתם נתקלים במצב כזה..מה הייתם חושבים ?