אני לא מסתדרת עם אמא שלי ואפילו לא אוהבת אותה

נועם בת 15 | כתבה את השאלה ב-05/06/17 בשעה 20:25

אממ...היי,
רציתי לשאול מה אני יוכולה לעשות אם אני לא מסתדרת עם אמא שלי ושאני אומרת שאני לא מסתדרת אני מתכוונת לזה ממש בכל דבר או נושא.
אין לנו כמעט במשותף חוץ מאותו השם משפחה.
היא דואגת להרוס לי הכל!
אם זה עם אבא שלי שאיתו דווקא יש לי מערכת יחסים ממש טובה.
או נגיד בבית ספר שהיא רבה עם כל הצוות המנהלת,המחכנת וכו'...
עכשיו בכלל לא נעים לי לידם בגלל שהיא צעקה עליהם וכל הזמן ומתלוננת...
היא בקושי נותנת לי להנות בהמון תחומים אם זה יציאות עם חברים או סתם טיול , חושבת שאני בגן מגבילה לי שעות שינה ושעת השקמה!
מה שלאחים שלי הגדולים היא לא עושה בחיים!
היא מפלא אותי בצורה איומה,שכבר אין לי כוח בכלל לייחס לזה חשיבות...
היא מתסכלת אותי כבר... (מה שקשה מאד לעשות)
יש לי מורל ומרץ כל הזמן והיא מורידה לי אותו..
אחרי כל הדברים האלה היא מתפלאה למה אני מקללת אותה או "מתחצפת" אליה ומגיבה.
אשמח שתענו לי תשובה יעזור לי.