ההורים מורחים אותי (אותנו), נכנסים לנו לוריד, אנחנו מרגישים מושפלים מזה

גילה בת 30 | כתבה את השאלה ב-06/06/17 בשעה 11:49

קצת ארוך, סליחה מראש!

אני ובעלי רוצים לקנות בית.
יש לנו הון קטן משלנו, ואולם היה נחמד אם היה יותר, מבחינת ההחזר החודשי על המשכנתא.
ההורים שלו, שמצבם הכלכלי לא מזהיר, החליטו שהם מביאים לנו את החסכון שלהם, שהם חסכו כל החיים.
ההורים שלי שמצב הכלכלי נהדר, רוצים להפגש עמנו פעם אחר פעם, לשאול שאלות אישיות מאד, ובתוך כל זאת, אינם מבטיחים אם יעזרו או בכמה בדיוק.
כלומר, עושים התניות שונות, ומעלים המון אופציות ..בינהן למשל שאולי יתנו לנו הלוואה בסוף.
וכל מה שהם מדברים זה בסגנון "נניח ו..".
בקיצור, אנחנו כבר לא סומכים עליהם לגבי כלום.

כשאני מדברת איתם הם אומרים שהם סהכ מאד דואגים לי, ושזה הכל בשבילי, ושחבל שאני לא אשתמש בכסף שלהם ששוכב בצד, ושאולי הם יתנו אותו לאחותי בכלל.
בשורה התחתונה, הם מורחים אותי (אותנו), נכנסים לנו לוריד, אנחנו מרגישים מושפלים מזה וגם אנחנו לא רואים מהם את האור בקצה המנהרה.
זה מותיר אותנו כעוסים על הסחטנות והמניפולציות הרגשיות, על הרצון שלהם לשלוט בנו ע"י הכסף.

אני מאד מאד מאד כועסת.
גם כשגדלתי לכל דבר שהייתי צריכה (בגדים, תיק לבי"ס, חוגים, חזיה, דאודורנט... ) היה תג מחיר, ומעקב, והייתי צריכה להתחנן וממש להתעקש ולהמציא סיבות למה אני חייבת שירכשו לי דווקא את זה, ודווקא עכשיו.

אחותי, לעומת זאת, מרעיפים עליה הכל חופשי,עד היום: מותגים, מליון חוגים, חו"ל 3-4 פעמים בשנה, איפור יקר ועוד ועוד...

אני ובן זוגי גרים בדירה מעאפנה רצח כמה שנים כבר, רוצים כבר להתחיל את החיים, להכנס להריון.
אבל מסתבר שלהורים שלי בכלל לא אכפת.

אני רוצה להוסיף שעברתי הפלה לפני תקופה מסוימת, ואמא שלי שאלה אותי אם היא חייבת לבוא להיות איתי (בטענה שאם אני לא ארגיש טוב, היא לא תוכל לסחוב אותי פיזית ולפנות אותי למיון.)
כמובן שיצאתי עליה ממש והיא באה בסוף.
אבל מאז אני לא סומכת עליה בכלל, רק על בעלי שהיה איתי.

אח"כ היתה פעם שבעלי פינה אותי למיון והרגשתי כל כך רע שהייתי בטוחה שאני הולכת לעולם הבא.
היו המון סימנים מלחיצים. ההורים שלי לא טרחו אפילו להגיע לברר אם אני הולכת למות או לא.
בעלי היה איתי, עזר לי וכ"ו, והם רק שלחו לו בווצאפ " תעדכן אותנו", כאילו אני איזו שווארמה בהכנה.

אני יודעת שההורים שלי לא חייבים לי כלום, זה משפט ששמעתי כמה פעמים ביום בבית שבו גדלתי.
אבל רעאבק.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "