לעבור או להישאר?

פחדן. בן 24 | כתב את השאלה ב-02/06/17 בשעה 11:21

אם אפשר בבקשה שהשאלה לא תגיע לפייסבוק.
שלום לכולם. השתמשתי פעם באתר הזה והייתי שמח לנסות שוב.
אני גר כבר קרוב לשנה בירושלים. עברתי הנה כי רציתי התחלה חדשה, אבל בפועל השנה הזאת הייתה די מבוזבזת. הייתי אמנם עם חברים טובים מסביב שתמכו ועזרו ואפילו החזקתי כאן קשרים רומנטיים, אבל בסופו של דבר שהגיע הזמן לקחת החלטה גורלית לגביי מקום לימודים ועתיד נחרדתי ברגע האחרון והתחרטתי. הסיבה לכך היא היסטוריה של קורסים שפרשתי מהם באמצע ולא סיימתי.
ברגיל אני מרגיש שאני אדם פחדן שלא מסוגל לקבל החלטות. החל מלימודים ועד האם להישאר בקשר עם מישהי (ממש מדהימה חייב לציין) או להיפרד כי אני סובל מחרדות שמתחזקות כשאני במערכת יחסים.
עלתה בי המחשבה לעזוב כאן ולעבור למרכז ולהתחיל שוב מחדש. התחום שלי (שעליו עוד איכשהו הצלחתי להיסגר) הוא עיצוב. החלטתי שנה הבאה לקחת מכינה להשלמת בגרויות ולהמשיך משם ללימודי עיצוב. יש כאן את בצלאל שזה בית ספר נחשב בפני עצמו ובמרכז יש את שנקר/כל אופציה אחרת. הבעיה היא שאני לא יודע מה כדאי. כי ת'כלס זה כבר לא קשור לעיר, אלא לפחד שלי מלקבל החלטות. מה גם שכן בירושלים יותר קשה למצוא אפשרויות עבודה מאשר במרכז הארץ וירושלים היא מקום יותר צפוף וקשה להסתובב בו.
ובלב שלם אני אומר (בבקשה לא לשפוט): אחת הדילמות שלי למעבר זה בגלל מישהי שאני איתה בקשר (קשר קצר מאוד) שאולי היה קצר, אבל הספקנו לעבור המון ושנינו רוצים שהוא רק יתפתח.
מחכה לתשובתכם וכמובן להמלצות. בבקשה לא לשפוט כי גם ככה אני בחרדות וקשה לי עם עצמי אז תהיו עדינים.

לעבור או לא לעבור?

לעבור. בירושלים קשה ובמרכז יהיו לך יותר אופציות.

להישאר. אין קשר לעיר, תלמד להתמודד עם הפחדים שלך.

אחר (לפרט בתגובות).

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"