בתול, מתוסכל וחסר נסיון בן 32

בתול ומתוסכל בן 32 | כתב את השאלה ב-17/12/13 בשעה 20:27

בן 32,מעולם לא הייתה לי חברה,בתול,לא התנשקתי.בנערותי הייתי מופנם לכולם עד כיתה ז' היו לי 3 חברים(עם הזמן נפתחתי) ורק בגיל 15 התחלתי לדבר עם בנות אבל רק בענייני שיעורים וכאלה,היו מספר מקרים בהם הייתי בסוג של דיבור שחשתי שאני רוצה להמשיך לשוחח וליצור קשר אבל זה נגמר במחשבות -מה יש לי להציע?למה שהיא תרצה אותי?.הייתה לי אחרי הצבא ידידה שנתיים שרציתי לעבור שלב איתה אבל פחדתי ולא ידעתי מה עושים.הצעות לדייטים שהוצעו לי הדפתי מלחץ-סטרס ואז נסגרתי ואמרתי שאני דפוק וככה החיים שלי.לתת לאנשים לעזור וזה החיים שלי.באוגוסט האחרון במהלך אירוע חברתי שאני היחיד והחריג שמסביבי זוגות ונפל לי האסימון על מה שלא חוויתי וזה מאוד הכה אותי.הלכתי לפסיכולוגית שאמרה שחיי מתנהלים על ידי חרדות ופחדים וחוסר ביטחון (יש לי קושי בקבלת החלטות,לחץ מבחנים,לקח לי זמן עד שהחלטתי מה ללמוד,חרדה מזוגיות).עכשיו שאני הבנתי מה מצבי ואני רוצה להתמודד יש לי אהבה שבוערת בעצמותיי לחוות אהבה לתת אהבה ורומנטיקה לחוות נשיקה סקס ולהקים משפחה.אני מפחד שאני לא אטרקטיבי
אני מלא פחדים :
אני בתול וחסר ניסיון במערכות יחסים - לא יודע איך לענות על שאלות אם ישאלו הרי
אני לא יודע מי להתנשק ואיך ? זה מרתיע אם לא ילך לי.ומה יקרה שאני אגיע ליחסים איך היא תגיב למראה 12 ס"מ שלי והאם אדע מה עושים? (למרות הידע התאורטי והפנטזיות מסרטים כחולים) האם היא תהיה מסוגלת להכיל אותי בסבלנות שלה?
חברים אמרו שאני תמים שאני חי בפנטזיה שלא אתאהב אבל אני ממש רוצה את ההרגשה והם טוענים שאני תמים ושינצלו אותי.
יש לי גם בעיה שאני לא חש כמו שכל חבריי חשים את מלוא ענין המשיכה-שהם במבט יודעים שהם נמשכים ועולה להם בראש חשק לנשק או למשש.לי זה לא קרה עדיין אבל כן רצון לדבר עם מי שהיו פוטנציאליות.זה מהחרדה?אני נורמאלי?
אני גר אצל הורים-מפחד שזה נקודה גם רעה
בגלל החוסר בטחון ותאונות עבודה שהיו לי אז אין לי הרבה חסכונות אני לא עשיר אבל יש לי לתת ביחס באהבה ואני לא עשיר.
האם במכלול הדברים יש לי סיכוי ?
ומה אני עושה אם ישאלו אותי על מערכות יחסים קודמות ?אני אדם כנה אבל אם אגיד אני ארתיע,ואם אתן שקר לבן כמו "לא היו הרבה" אז בהמשך זה ועוד איך יתגלה ואז אני שקרן.
הרבה שאלות ואין תשובות .
אני מפחד להיות לבד אני כבר מרגיש חריג ומוקף חברים אבל לבד.

עדכון מבתול ומתוסכל, שואל השאלה 2013-12-18 10:51:29

תודה על התשובות אשמח לעוד עצות
סוקרטס לגבי עצתך לנערת ליווי-אם היה לי את האומץ אז הייתי גם עושה סטוצים ויוצא,זונות מגעילות אותי לחשוב שהן שוכבות עם עשרות גברים ביום,סקס טכני,ועוד עם סטופר.זה לנחם אותי כמה נמוך הגעתי ואני משתוקק לסקס עם אהבה ותשוקה.מלחיצה אותי הסיטואציה (12 ס"מ אגב זה אורך למי שהתעניין חח)
סרוגייט עולה בסביבות עשרות אלפי שקלים סכום שאין לי אותו.
מה יקרה אם ישאלו אותי על מערכות יחסים קודמות או שאלות על סקס בצ'אט הכרויות ובדייט? אני לא יודע איך לענות
אשמח לעוד תמיכה ועצות
מעריך מאוד את ההתייחסות .תודה
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"