לאבד ביתולין בגיל 20

מאוכזבת מהכל בת 20 | כתבה את השאלה ב-28/05/17 בשעה 14:23

היי אני בת 20 ובתולה. כן אם כמה שזה נשמע מוזר תמיד חיכיתי לעשות את זה עם מישהו מיוחד ולצערי הרב לא היה מיוחד. רוב הגברים שהכרתי לא באמת התאהבו בי אלא רק חשבו שאני יפה ורצו לשכב איתי ולא יותר מזה. כרגע אני ביחסים עם מישהו די מורכבים... אין לו רגשות גדולים אליי אלא משהו קטן. הוא אומר שרגשות הוא בונה רק אחרי כמה שנים... והוא אומר שהוא חייב לעשות איתי את זה(כי הוא לא יכול בלי סקס) אני מבינה אותו הוא בן 23 אבל... התחלנו לצאת לא מזמן. אני יודעת שאני לא אכיר מישהו שיאהב אותי איבדתי כבר תקווה לחיים האלה. תמיד רציתי לשכב בפעם הראשונה עם הגבר שבאמת מעריך אותי ורוצה אותי לחיים שלו. אבל אני כבר יודעת שלא אפגוש אחד כזה... אני מאוד עצובה וכבר איבדתי עניין לחיים.
לשכב איתו? למרות שהוא לא אוהב אותי כמו שאני אותו... או לחכות לאחד?
(איבדתי תקווה ואמון באהבה)
אשמח מאוד לעצות ♥

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"