לא מצליחה להשלים עם החזה הגדול שלי, למרות שאני רזה

מה זה משנה? בת 20 | כתבה את השאלה ב-27/05/17 בשעה 09:28

אני פשוט מתוסכלת. אני שלמה עם כל דבר בגוף שלי חוץ מהחזה.. יש לי חזה ממש גדול, יש לי גם ישבן. אני מטר 1.60 במשקל 48. בשנים האחרונות מאז שהתחת "נהיה באופנה" אני מרגישה שחזה גדול זה פשוט חיסרון ושאף אחד לא אוהב את זה. זה גורם לי לכל כך הרבה קשיים.. למשל באקטים מיניים אני מתעקשת להישאר עם חזייה. או למשל שקשה לי מאוד למצוא בגדי ים.. וכשאני בחדר כושר החזה גורם לי להרגיש שמנה ולא ספורטיבית למרות שאני מאוד משקיעה בכושר..
אני מרבה ללכת עם חולצות סגורות מרוב שאני מתביישת בו.. הקטע גם שכשאני עם בגדים לא נראה בכלל שיש לי חזה גדול כי אני צרה ודי קומפקטית, אז לראות את המבט המופתע של אנשים (במיוחד גברים) שפתאום מגלים את זה.. עושה לי רע ואני כל כך מתביישת בזה. מרגישה כאילו ירד להם לגמרי ממני ברגע שגילו את זה.
אפשר עידוד? :(

גברים, מה דעתכם על חזה גדול?

מעדיף קטן/בינוני

מעדיף חזה גדול

לא משנה לי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"