יש לי פחד ממסיבות. לא רוצה לבוא למסיבה של חברה טובה שלי בגלל זה

מפחדת בת 16 | כתבה את השאלה ב-26/05/17 בשעה 19:06

היי
כפי שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה די גדולה,
בעוד כמה ימים חברה טובה שלי חוגגת בלופט (זה משהו כמו מועדון גדול) את יום ההולדת שלה והיא מזמינה למסיבה שלה עשרות אנשים בגילי פלוס מינוס. חלק אני מכירה, חלק לא. אני חושבת שאת הרוב אני מכירה כי הם מהשכבה שלי
אין לי שום קושי לבוא ליום הולדת שלה, היא חברה טובה שלי ואני בקלות יכולה למצוא עם מי ללכת. משהו מונע ממני לבוא לשם וזה הפחד. רק המחשבה על מסיבה כזאת גורמת לי בחילה ורעד, אני לא יודעת איך אני אסתדר שם, אם אני אבוא אני אשב בצד כל הערב ואנשים יבואו וישכנעו אותי לרקוד ועוד דברים שעושים במסיבות. אני לא רוקדת ולא שרה ואני מפחדת שזה יפדח אותי אם אעשה את זה. אין לי כוח לכל השיכנועים של אנשים מסביב "למה את לא משתחררת" "תרקדי" וכו
אפילו במסיבה אינטימית יותר של חברה אחרת שלי עם 10 אנשים (שאיכשהו הסכמתי לבוא ואני מצטערת על זה) היה לי קשה, לא זזתי כל המסיבה, כולם שרו ורק אני לא, כולם דיברו ורק אני לא. למרות שעם כמה אני מדברת באופן קבוע בבית הספר
אני מפחדת להיות קפואה כל הערב במקום, אני מפחדת שזה יוריד את הדימוי העצמי שלי שזה יגרום לי לשנוא את עצמי יותר, זה יוכיח לי שוב איזה בן אדם משעמם אני (כמו שקרה במסיבה הקטנה יותר) וכולם ידעו כמה אני משעממת ולא ירצו ליצור קשר איתי יותר. אני שונאת מסיבות וכבר נמנעתי מלבוא להרבה מסיבות של בנות מהכיתה שחגגו באופן הזה. אין לי ניסיון במסיבות.
אני לא יודעת מה לעשות ולמה לעזאזאל מסיבה של כמה שעות גורמת לי לפחד. ואני לא יכולה לא לבוא כי אז היא תיעלב. איך להתגבר על זה?