חברה מהתיכון מתחתנת ופתאום נזכרה בי, לא יודעת אם ללכת

ללכת? בת 22 | כתבה את השאלה ב-26/05/17 בשעה 14:28

יש חברה מהשכבה שמתחתנת עוד שבועיים ואני לא יודעת אם ללכת או לא מכיוון שהפעם האחרונה שראיתי אותה זה היה לפני שנים והיינו בקשר של שלום ששלום ואולי פעם אחת ישבנו וצחקנו וזהו
עכשיו בגלל שהיא מתחתנת היא שולחת הודעות לי ולכל השכבה להגיע (היא התנתקה ב3 שנים האחרוהות מכולם וכמעט ולא שמענו עליה בכלל)
אני מתלבטת אם ללכת מצד אחד אני רוצה לשמח חתן וכלה ומצד שני זה מאוד אינטרסנטי וצבוע בעיניי היא גם שלחה את ההזמנה בוואצאפ שזה חוסר כבוד בעיניי אז כן למרות כל זה אני מתלבטת אם ללכת
אני מאוד שמחה בשבילה שהיא מתחתנת אבל הדרך שזה היא פתאום שולחת הודעות ושולחת הזמה בוואצאפ (אפשר גם בדואר אם קשה להגיע לכולן וכולנו גרות באותה עיר) הראה לי על זלזול מצידה המינימום זה להביא את ההזמנה ביד או לשלוח בדואר זה מראה יותר על כבוד.
ללכת לשמח חתן וכלה או לוותר בגלל חוסר כבוד מצידה?
ללכת ? מה הייתם עושיך?

עדכון מללכת?, שואלת השאלה 2017-05-26 16:04:37

יש כאלו שהולכות ויש שלא.
מה שיותר מקומם אותי זאת הצביעות לאחר נתק של שנים היא מגיבה לי על תמונות בפייס וטרחה לשלוח בקשת חברות ופתאום לעשות לייקים ולהחמיא. וכן גם הזמנה בווסאפ זה זלזול ולא הייתי עושנ זאת כי זה פשוט לא מכבד ולא אכפת לי שזאת הנורמה היום.
אני חושבת שלא אלך למרות שכן אכפת לי לשמח חתן וכלה אבל לא רוצה להרגיש מנטצלת ואחרי שאגיע הקשר יתנתק שוב לחלוטין
שמור עדכון

ללכת?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"