לאחרונה אישתי מענישה את הילדים בעונשים חמורים מדיי להעיר לה?

סתו בן 40 | כתב את השאלה ב-25/05/17 בשעה 17:18

יש לי אישה מקסימה. באמת מקסימה. אישה של בית אמא מדהימה לילדים באמת שלא יכולתי לבקש אמא טובה ואכפתית יותר עבור שני המלאכים שלי ( 11 בן ו8 בת ) בבית תמיד אישתי בתור אשת חינוך ( מורה ) הייתה הצד החזק יותר בחינוך הילדים ואני המוותר
סתם דוגמא איתי הילד שלנו שחולה על כדורגל יודע שהוא יכול לשחק כדור בסלון. אני כ״כ אוהב אותו שאני אפילו לא מסוגל להגיד לו יהלי לא לשחק בסלון.
לעומת זאת אישתי שתחייה קשה איתו ומבט אחד שלה הוא מיד לוקח את הכדור וממשיך לשחק בחדר או במרפסת. גם הילדה. כשהיא איתי אני חופשי קונה לה סוכריות גומי אבל כשהיא עם אישתי שלא בעד זה..
גם אם יתפוצץ העולם היא לא תקנה לה גומי...
לאחרונה העונשים של אישתי נהיו ממש חמורים ואני לא מסכים איתה מצד אחד אני לא רוצה להעיר לה כדי לא לריב איתה מצד שני אני בכלל לא בעד עונש ואם כבר אז משהו יותר מתון. למשל. אתמול אישתי גילתה בתיק של הילד פתק שהמורה שלחה שהוא לא מכין שיעורים כבר שלושה ימים ברצף. לא רק שהיא שטפה אותו בצעקות
שניראה לי אחרי זה הוא יחשוב פעמיים אם לא להכין שיעורים היא גם ביטלה לו את החבר שהיה צריך להגיע אליו אחר צהריים שזה לדעתי לא לעניין ועלול לפגוע בקשרים החברתיים של הילד משאני בטוח שהיא לא רוצה.. ויש עוד דוגמאות לעונשים החמורים שלה.
בכל אופן אתמול שבאתי מהעבודה היא סיפרה לי על זה מצד אחד רציתי להעיר לה מצד שני פחדתי לריב איתה.
תכלס ערב 20:00 ומי רוצה לריב עם אישתו אחרי יום עבודה. במיוחד לא עם אישתי שכשהיא רבה ויש לה מה לומר היא לא מפסיקה. אחרי כל זה אישתי מקסימה ואמא נהדרת לילדים. היא פשוט דואגת מאוד לחינוך שלהם ולפעמים לדעתי עושה את זה בצורה פחות טובה
השאלה מה לעשות?

מה לעשות

תן לה ככה להמשיך היא לא תשנה

תסביר לה בצורה יפה שזאת לא דרך

אחר