אני כבר התייאשתי. זהו

סתם אחד בן 23 | כתב את השאלה ב-12/05/17 בשעה 20:10

קודם כל, להרגיע את מי שנכנס לכאן - אני לא הולך להתאבד או משהו בסגנון.
אנסה לקצר כמה שאפשר כדי להקל עליכם.

אז אני דני, בן 23.
אז לבעיה - התחלתי לעבוד במקום כלשהו לפני שנה בערך. לא חשבתי שתיהיה בעיה כלשהי .לא ביחסים עם עובדים או בכלל.. לא חשבתי שאני אסבול כל כך.

לא כל כך יודע איך להגדיר את מה שיש לי ,אבל התיאור הכי קרוב לזה - חרדה חברתית.
זה מגיע למצב כזה שפשוט לא נוח לי להיות שם. אני כל הזמן בלחץ. מן הסתם ששמים לב לזה ומתרחקים ממני.
גם במפגשים חברתיים שמתי לב שאני פשוט לא מסוגל להיות שם.
אני חייב לציין שבתיכון/יסודי ,אולי הייתי קצת מופנם וביישן, אבל תמיד אמרתי לעצמי "זה יעבור לך כשתגדל". ולא, אני תשארתי עם אותה בעיה ואני שם לב שככל שהגיל מתקדם אז זה ניהיה חמור יותר.

כמובן במצב כזה, אני מוצא את עצמי לבד כימעט כל הזמן. זה מתסכל ועושה אותך לבנאדם בודד ומתוסכל והופך את החיים לבלתי נסבלים.

חשבתי על פסיכולוג או קלינאית תקשורת ,אבל אני לא כל כך מאמין בזה. עד כמה זה באמת עוזר?

אני כימעט בטוח שאני הולך לחיות חיים בודדים וכל כך לא בא לי להיות כזה.
אני רוצה זוגיות, להקים משפחה ,ילדים וכ'ו.. אבל איך אני יכול בכלל לעשות את זה במצב שלי?

אני חסר עונים !!באמת שאין לי מושג מה אני עושה עם עצמי.
פניתי לכאן בתקווה לקבל (אולי) עזרה כלשהי.

תודה והמשך יום טוב, גולשים יקרים :)
וסליחה אם יצא ארוך

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"