ארנונה; אם יתכן העיריה יכולה לדרוש אחרי שנתיים מעבר למה שבקשה לשלם?

Tamari בת 61 | כתבה את השאלה ב-15/05/17 בשעה 11:18

אני מוכרת בביטוח לאומי כאשה נכה ולא עובדת ,
מתפרנסת מקיצבת נכות והבטחת הכנסה מביטוח לאומי,לפני שלש שנים עברתי לדירה בשכירות וקבלתי הנחה במיסי ארנונה,
כל חודשים אני מקבלת שובר לתשלום ואני משלמת אותו כמו שכתוב בשובר,
כעבור שנתיים קבלתי מכתב שיש לי חוב בעיריה, הלכתי לברר ונאמר לי שקבלתי הנחה על נכות ולא על הבטחת הכנסה, והם רוצים רטרואקטיבית אחורה שנה שלמה .
אני בת 61 חולה ומוגבלת ולאחר ששילמתי מבחינתי כל חודשיים את השובר שבקשו ממני.
שאלתי האם יתכן העיריה יכולה לדרוש אחרי שנתיים מעבר למה שבקשה לשלם? ושילמתי.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "