למה חברה שלי מתרחקת ממני?

אלכס בת 18 | כתבה את השאלה ב-10/05/17 בשעה 12:16

היי כולם, רציתי לשתף אותכם במשהו שאני מרגישה בזמן האחרון שקשור לחברה הכי טובה שלי..
אני מאוד אוהבת אותה והיא מאוד חשובה לי, כמו אחותי.. בזמן האחרון אני מרגישה ריחוק ממנה בגלל משהו שקרה. הלכנו לפני שבועיים למסיבה, הכל היה טוב ויפה ואז הגיע השלב שבו בנים התחילו לפנות אלינו, בעיקרון רוב הפניות היו לקראתי בגלל שאולי אני טיפה יותר משוחררת אבל גם מאוד שומרת על עצמי, אף פעם לא היה לי חבר. אותו הדבר גם לגביה רק שתמיד שבנים באו לדבר איתנו היא הייתה מייבשת אותם ישר ומתרחקת מהם. כמובן שגם היו מקרים שגם אני התרחקתי מבנים שלא היו נראים לי..המסיבה נמשכת ואז בא אחד שבא להתחיל איתי, קצת דיברתי איתו ואחרי זה נתתי לו את המספר שלי.. היא מההתחלה לא אהבה אותו וניסתה להרחיק אותי ממנו, יכלתי להבין בהתחלה למה כי אולי היא נלחצה כי היא לא מכירה אותו והיא דאגה לי.. נפגשתי עם אותו אחד בשבוע שעבר והכרתי בן אדם מקסים ובאמת בחור טוב, היה המון כימיה בינינו ושנינו הרגשנו את זה ואפילו ישר אחרי קבענו להיפגש גם בשבוע הבא.. סיפרתי לה על הפגישה שלי ושלו והיא הגיבה בכלכך שליליות לגביו ולא ממש פירגנה לי שכלכך היה לי כיף איתו. הסברתי לה שלדעתי יש בו מעבר ממה שהיא חשבה עליו כשרק הכרתי אך לטענתה בגלל שהוא נראה טוב אז הוא בטוח סטוציונר והוא בטוח התחיל עם עוד מלא בנות במסיבה חוץ ממני אז אין לי מה להתלהב, מהפגישה שלי איתו יצא לי לראות מעבר למראה חיצוני טוב גם בחור אינטליגנט ורציני. וכן מאז דיי התרחקנו.. רציתי לדעת באמת ממה נובע השליליות שלה לגבי הקשר הזה..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"