אבא שלי מכה אותי כל יום ועכשיו מאיים עליי שהוא יעיף אותי מהבית מה לעשות?

עידן בן 16 | כתב את השאלה ב-30/04/17 בשעה 21:26

שלום לכולם,
אני פונה אליכם כיוון שאני כבר אובד עצות... לא יודע בדיוק מה לעשות..
אבא שלי מכה אותי כבר לתקופה ארוכה מאוד. כמה שנים.
היום כבר הגעתי למסקנה שזה לא יכול להמשיך.. אני בכיתה י"א כרגע ומנסה להתרכז בלימודים שלי אבל זה לא אפשרי כבר.. אני לא יכול ללמוד בחדר סגור כבר..
קשה לי מאוד לאזור אומץ ולהתלונן.. בעיקר מהסיבה שאני מפחד מה יהיה בהמשך, כיוון שהחודש יש לי את כל הבגרויות שלי.. אבל עם כל הלחץ והמכות והקללות שהולכות וניהיו גרועות מחודש לחודש.. אני מתפרק.
חשבתי על התאבדות כמה פעמים אבל לא פעלתי לכך אף פעם בעזרת עזרה מקצועית שקיבלתי באותה עת ממטפל(פסיכולוג) שהוריי שכרו כיוון שחשבו שיש לי "בעיה" בגלל הדיכאון העמוק שיש לי והדיבור שלי כלפיהם.. (שאגב נבע מטרואומות ילדות שעד היום אני זוכר)
מאוד קשה לי להבין מה לעשות והפסיכולוג שלי מתראה איתי פעם בשבוע ואף איתו קשה לי לחשוף את העובדה שמכים אותי כל יום.. שוחחתי על כך עמו כמה פעמים שהמכות היו בתידרות מאוד נמוכה אך זה לא כך כבר..
השאלה שלי היא מה לעשות? לאן לפנות? ואיך..
תודה מראש לכולם..

עדכון מעידן, שואל השאלה 2017-05-01 08:57:56

תודה רבה מאוד לכולם! אזרתי אומץ עם כל העצות והעזרה שנתתם לי.. התלוננתי לרווחה והעניין בטיפול!
מעריך כל אחד ואחד מכם לא יודע מה בדיוק הייתי עושה אם זה היה ממשיך..
תודה לכולם!
שמור עדכון