אוהב אותה מאוד, אך מרגיש תסכול, איך מתמודדים?

ערן בן 22 | כתב את השאלה ב-30/04/17 בשעה 20:03

היי , אז ככה אני וחברה שלי כרגע 5 חודשים ביחד ואני כל כך אוהב אותה אבל כל הזמן מתאכזב שוב ושוב ומצד אחד כואב לי ורע לי מצד אחד שאני איתה אני פשוט מאושר .

קצת רקע : אני בן 22 בעוד חודש והיא בת 21.7 בשביל הדיוק (-;
שנינו בתולים ותמיד רציתי שלפחות הראשונה שלי תהיה מתוך אהבה , מתוך משהו מדהים שיש וקיוויתי שיהיה כך ועכשיו אני כבר לא כל כך בטוח שזה יקרה .
אני מחכה ומהין כבר 5 חודשים ואין לי בעיה אבל משהו מבפנים אומר לי שיש בעיה .

כמה דברים:
יש לה אופי שאני פחות אוהב , יש בו חלקים מדהימים אך לרוב היא מרגישה לי מרוחקת ממני , ולא מראה את האהבה ולא מביעה אותו יותר מידי עם הזמן כן ראיתי שיפור אבל השיפור בקצב מאוד איטי וזה מתסכל אותי נורא .
ככל שהזמן עובר יותר ככה אני מרגיש שאני מבזבז את זמני ויש סיכוי שזו אהבה חד צדדית למרות שהיא תמיד רושמת לי הרבה אוהבת אותך אבל להגיד לי פנים מול פנים זה לא קורה הרבה .

גם כשאנחנו נפגשים תמיד אני יוזם את המגע , החיבוק הנשיקות והיא לא .
בנוסף לכך גיליתי לאחרונה שכשהיא נכנסה איתי לקשר באותו זמן בידיוק היא נמשכה בטירוף לידיד שלה אבל בגלל שהוא לא רציני העדיפה אותי על פניו בעוד שהיא לא ממש נמשכת אליי ופשוט בנתה איכשהו את המשיכה ולדעתי אין דבר כזה לבנות משיכה, כאילו היא עושה את זה בכוח .

דבר נוסף אני הייתי תמיד פותח שיחות תמיד מדבר על הכל וכנה ואמיתי בלי שום אגו וכל הזמן הייתי צריך לדובב אותה , קשה לה לדבר להיפתח וזה מקשה עליי מאוד.

והיא בחורה טובה , מדהימה , עשתה הרבה בשבילי ומשום מה אני לא מסוגל להיפרד ממנה ואני ממש אוהב אותה למרות הכל ! זה אוכל אותי מבפנים אבל אני יודע שאני צריך להשתנות ולעבוד על עצמי יותר , כי אין לי כבוד עצמי , ביטחון עצמי , קצת להכיר יותר.
אבל מצד שני אני לא בן אדם של סטוצים .

למה אני לא מסוגל לקבל החלטה וללכת איתה עד הסוף? וזה לא רק זה !
אני לא מקבל החלטות "גורליות" בכללי בחיים .
אם זה לימודים, עבודה, זוגיות ותמיד מסתפק במה שיש ויותר גרוע מזה מפחד להפסיד את כל מה שיש.

מה דעתכם? תודה רבה ויום טוב

האם לעזוב אותה או להישאר למרות הכל?

נפרדים, ממשיכים הלאה עם כל הקושי

נשארים ונלחמים עד הסוף

נשארים בשביל להעביר תזמן, לאבד את הבתולים (מתוך אינטרס)