נשוי, אבל מאוהב באחרת, נמצא בצומת דרכים מטורפת, מה לעשות?

מתייסר בן 32 | כתב את השאלה ב-30/04/17 בשעה 21:01

היי לכולם.
אני נשוי כבר 9 שנים אוטוטו ויש לנו ילדה אחת.
לפני מעל לשנתיים התחלתי עבודה חדשה ואני עובד בעיקר עם בנות סביבי. אף פעם לא חשבתי שתהיה לי את האופציה להיות עם מישהי אחרת, אז בגלל זה גם לא פחדתי מעבודות כאלו. 4 חודשים אחרי שהתחלתי לעבוד באותה עבודה, התחלתי קשר חברי עם מישהי מהצוות,רווקה עם שני ילדים. זה התחיל בהפסקות סיגריה משותפות, קצת צחוקים על כל מיני סדרות טלוויזיה וכו׳. החברים הכי טובים. ערב שישי אחד נסעתי אליה לשבת קצת, היא רמזה שלא יהיה כלום ואני בשיא תמימותי, לא ציפיתי שיקרה כלום. אבל מציאות לחוד ומעשים לחוד. מאז אותו זמן, אנחנו ברומן של כשנה ו-8 חודשים. היא התאהבה בי מהר מאוד. אני מבחינתי, ראיתי בה יותר צורך מיני, אבל לאט לאט זה השתלט גם עליי. היא אמרה לי המון פעמים שהיא אוהבת אותי ואני מבחינתי לא אמרתי לה משהו בנוסח הזה. בחצי שנה האחרונה היא החלה לצאת עם מישהו ומבחינתי, זה קשה מאוד לקבל את זה. זה כמו בומרנג, אבל אני לא יכול לומר לה לעזוב אותו או משהו בסגנון. היא באמת נכנסה חלק לנישה הזאת שהיו בה המון חסכים. אם זה מבחינת סקס (איתה זה הבדל של שמיים וארץ), רגשות, או כל דבר אחר שהיה חסר לי.
אשתי לעומת זאת, אין לי שום בעיה. היא דואגת, אכפתית, ובאמת שהיא משתדלת לרצות אותי תמיד.
אני לפעמים חושב שאני חתיכת ב* ז*** שאני גורם לה לסבל (גם אם לא מודעת לעניין) ואולי היא צריכה להיות עם מישהו שכן יכבד אותה אותה ולא מ***** כמוני. אבל לקום ולעזוב הכל, זה יהיה מטורף.
אנחנו לפני כניסה לבית שקנינו ומעבר לעיר אחרת. מצד אחד, אם מפרקים, אני יודע שזה יהיה גיהנום בשבילי. מצד שני, אם לא, אסור לי להישאר באותה עבודה או כל דבר אחר שיזכיר לי אותה.
יש לציין שהמשפחה שלי מאוד אוהבת את אשתי.
אני כבר לא יודע מה לעשות ...

למה להישאר?
הילדה, המשפחה שלי שאוהבת אותה, הגיהנום שאצטרך לעבור.
למה לעזוב?
כי אני אוהב מישהי אחרת. לקח שנה ו-8 חודשים לומר את זה, אבל היא עולה ב-4 דרגות על אשתי.
זה לא סטוץ חד פעמי, זה כבר קשר ארוך ..

תודה לכולם.

ללכת או להישאר?

ללכת

להישאר