צריכה עזרה, חשש מהריון

חסוי בת 21 | כתבה את השאלה ב-29/04/17 בשעה 10:30

היי , היה לי חבר כמה שנים וחוויתי פרידה לא מזמן.
אתמול שכבתי עם גבר ( כבר חודש שאנחנו נפגשים למטרה זו) כאשר הייתי עם חבר שלי הייתי לוקחת גלולות ובעקבות הפרידה הפסקתי .
אנחנו שוכבים עם קונדום , אתמול שכבנו עם קונדום לא נראה לי שהקונדום נקרע (לא ראיתי קרע משמעותי) אבל הרגשתי רטיבות יתר כאילו משהו חדר אליי ( הוא גמר בחוץ ולא בפנים) .
בנוסף כשהגעתי הביתה ראיתי כתם לבן על התחתון שלי .
לפי החישובים שלי זוהי תקופת הביוץ שלי לכן אני בפאניקה שאולי משהו יצא מהקונדום כמו טיפות אהבה או שהיה קרע קטן שלא ראיתי ..
(קשה לי לסמוך על קונדום אני רגילה לגלולות).
האם יש צורך שאקח פוסטינור ?

האם יש צורך?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"