יש לי דבורה שמייצרת את הדבש שמושך את חבר שלי דווקא להעקץ, איך לטפל בה?

xa@s בת 20 | כתבה את השאלה ב-26/04/17 בשעה 18:18

יש לי דבורה שמזמזמת מאחורי הגב שלי ליד חבר שלי בזמזום רך וכביכול אוהד, היא מייצרת מלכודת דבש כי הוא לא רצה אותה כחברה, אז היא מנצלת את זה שהוא מנומס ולא מעיף אותה לאיזור חיוג אחר ומקשיב לשכנועים שלה לעזוב אותי.
זה לא עוזב אותה, כל ההודעות שבעולם ממנה אליו והעיקר שיעזוב אותי.
היא יותר אוהבת את הרעיון שרק יעזוב אותי מאשר מה הוא מרגיש באמת וכמה באמת טוב לו מבלי בכלל להכניס אותה בדיבור.
ואחרי זה אני זאת שלא בסדר שאני נגד הידידה/אחות שלו.