נמוך ורוצה להתנסות עם גבוהה, ללכת לבית בושת?

אברם בן 27 | כתב את השאלה ב-23/04/17 בשעה 20:14

אני מטר 62 במקרה הטוב. כמו שאתם מבינים, מרבית הנשים לא מתייחסות אלי ברצינות.
עם הזמן פיתחתי הרגל - לבנות ברצינות רק על בנות בגובה הגיוני. אבל עדיין כשבחורה גבוהה עם רגליים ארכות וגוף טוב חולפת על פני, אני זורק עליה איזה במבט.

עברה בי מחשבה מוזרה - להתנסות עם בחורה גבוהה. המחשבה התפתחה לפנטזיה. אבל ברור לי שאף בחורה גובהה אפילו לא מתייחסת אלי כגבר (בטח עכשיו תקפוץ מישהי ותגיד שזה הכל הביטחון עצמי, שמה שחשוב זה לא הגבוה ובלה-בלה. אבל במציאות: בנות גבוהות מתעלמות מבנים נמוכים. ). הייתי בטינדר ולמרות שיחה נחמדה בהתחלה, תמיד ברגע ששאלו אותי לגבי הגובה שלי - השיחה הסתיימה. מציאות זה מציאות. בנות בגובה שלי - זה אפשרי. ניסיתי, הצלחתי מעט פעמים. אני יודע שאני כן מסוגל למשוך נשים בגובה שלי (פלוס מינוס 2-3 ס"מ), ככה שזה לא עניין של ביטחון עצמי, אלא רק של נתונים פיזיים.

הבנתי שהדרך היחידה להשיג את מה שאני רוצה - לשלם. לא מושלם, אבל מצד שני זה לשלם על הגשמת פנטזיה. כמה חלומות כבר אפשר להגשים תמורת תשלום כפסי, הא?
אם יש לכם אופציה אחרת להשיג את מה שאני רוצה (בחורה גבוהה באמת, לקשר קצר) - אשמח לשמוע.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"