אני נגעל מעצמי ששכבתי איתה איך מתמודדים?

דורוש בן 23 | כתב את השאלה ב-23/04/17 בשעה 18:38

לפני כחודש נפרדתי מהחברה הרצינית הראשונה שלי היינו ביחד חמש שנים וזה נגמר. הייתי שבור
בשבוע הראשון לפרידה וכניראה שהחלטתי לנחם את עצמי בסטוץ. אין לי בעיה עם סטוץ והייתי דיי צריך את זה באותו שבוע הבעיה שלי היא יותר עם מי זה קרה. באותו שבוע היה לנו ערב גיבוש בעבודה בסוף הערב אחת העובדות בסביבות גיל 45 עובדת דיי יפה לגילה. ביקשה אם אני יכול להקפיץ אותה הביתה שנינו גרים בצפון תא והיא כמה רחובות לידי.
יש לומר שהיא גרושה עם ילד בגילי ( כאילו חייל ) שבאותו ערב סגר בבסיס והיה לה בית ריק.
הגענו ליד הבית שלה היא הציעה שאני יעלה ישתה משהו יקח לדרך וימשיך כמובן שתכלס היא חתרה לכך שנשכב אני הבנתי את זה בתוך תוכי לא רציתי כי מה עכשיו לשכב עם אישה בגיל של אמא שלך מצד שני זרמתי כי איך אפשר לסרב לאישה ככ יפה? ושוב אחרי פרידה הייתי צריך את זה
את " אהבה " הזאת למרות שהיה לי ברור פה שהיא מנצלת אותי ואני אותה.
נכנסו לחדר שלה ויש לעניינים אני זוכר שהצליח לעמוד לי דיי מהר בכל זאת אישה יפה.
אחרי משחק מקדים מאוד משעשע שאני לא יפרט בכל זאת אולי יכנסו ילדים לפוסט ולא נעים...
נכנסנו לעניינים אני זוכר שהרגשתי ערבוב של בלבול. הנאה. לא הבנתי למה אני עושה את זה לעצמי אבל מצד שני נהנתי ולא רציתי להפסיק.
פתאום היה לי מוזר לראות משהי מהעבודה בערום. להיות בתוכה לפמפם ולנשק אותה.
אבל נהנתי ואני מודה. למרות שאני לא מתכוון לחזור על זה שוב איתה והיו ניסיונות מצידה ליזום.
בסוף האקט שהיה דיי ארוך כבר ישנתי לישון אצלה
אני זוכר שלא בדיוק הצלחתי להירדם והייתי נבוך במיוחד נגעלתי מעצמי למה לעזאזאל שכבתי עם אישה שיכולה להיות בגיל אמא שלי? למה שכבתי עם משהי מהעבודה? מאז אני נגעל ולא מסוגל לראות אותה. אם קורה שכן אני מיד עובר למקום אחר כדי שלא נתראה. אני לא כועס עליה סהכ נסחפתי ובתוכי רציתי לעשות סקס עם משהי
ולהירגע מהפרידה
כמו שאנחנו אומרים בחב'רה כל פעם למישהו שנפרד מחברה שלו " אחי לך תעשה סקס עם משהי ותשתחרר מההיא "
כמובן שזה לא באמת ככה אני עדיין מתגעגע להיא.. אבל בסדר.
בקיצור איך להתמודד עם המין שהיה לי? מצד אחד לא יכול לראות אותה ולא באשמתה זה פשוט מזכיר לי ואני נגעל עד בחילה. מצד שני לא נעים לי להתעלם ממנה ולהפוך פנים?
אני בלופ אשמח לעצה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"