הגיוני שאני לא סובלת גברים שמנסים לשלם עלי? זה פשוט משפיל אותי

יוספה בת 27 | כתבה את השאלה ב-18/04/17 בשעה 13:31

יש לי בעיה עם התרבות הזאת שגבר צריך לשלם עלי. זה מרגיש לי כאילו שהוא מנסה להיות אבא שלי וחושב שאני ילדה שלא מסוגלת לממן את עצמי.

בדייט כשמישהו אומר "אני משלם" זה ישר מוריד לי. וכשאני אומרת שאני פשוט לא מוכנה שיפגעו בעצמאות שלי, כי אני יכולה לממן את עצמי - האם משתפנים. זה ממש מוריד לי כאילו שהכסף שלי פוגע להם באגו.
והיה לאחרונה אחד שממש התעקש לשלם וסירב בכל תוקף שאני אוציא את האשראי. זה כל כך הרגיז אותי שאפילו סירבתי שהוא יחזיר אותי הביתה (גם כן, נהג בוס). הזמנתי מונית, תוך כדי שהוא מתרוצץ ומקפץ מולי. איזה אפס, ממש טוב שעליתי עליו בשלב הזה.

אז השאלה שלי לבנות, כי אני שומעת שמלא בחורות ממש רוצות שיממנו אותן. איך זה לא מוריד לכן? איך זה לא משפיל? אתן באמת מרגישות שתשלום זה חיזור?

וגם שאלה לבנים, איך אתם מרשים לעצמכם לנסות לקנות בחורה? למה להתעקש על לשלם? אם תחושת האני משלם חשובה לכם ביחסים, יש מלא בנות שבחרו את זה כמקצוע לחיים. ואיתן קל יותר: נתונים מזומן ומקבלים שירות מלא כעבור שתי דקות.