אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

עבדתי על החבר הכי טוב שלי שאני מאוהב בו, והוא נישק אותי, להודות שניסיתי למתוח?

ג' בן 18 | כתב את השאלה ב-17/04/17 בשעה 21:19

טוב אז היי..
לא יודע ממש מאיפה להתחיל.. אני מרגיש תחושה מאוד מוזרה.. והרבה דברים לא מסתדרים לי כרגע..

אני גל. בן 18.
מעכשיו אקרא לחבר הכי טוב שלי שי (בדוי).

אני ושי חברים משהו כמו שלושה או ארבעה שנים ובשנה וחצי החברות שלנו התחזקה ואנחנו כמו אחים,
אנחנו חלק מחבורה ואנחנו החברים הכי טובים שם, אנחנו מדברים על הכול אחד עם השני, מבחורות ועד לבעיות אישיות שלנו בחיים.

אני ושי אוהבים לצחוק אחד על השני, זה הקטע שלנו, תכלס אנחנו לא היחידים
אנחנו נוהגים לקלל אחד את השני כל הזמן ולרדת אחד על השני, וגם על עצמנו.
אנחנו גם קוראים אחד לשני "יא הומו" כל הזמן.. (אין לנו שום דבר נגד הומואים כן? פשוט בדיחה בין עצמנו).

שי בחור מאוד מושך אבל ביישן, אני משתדל להעלות לו את הביטחון ומחמיא לו הרבה פעמים, ולפעמים אני אוהב להסתלבט עליו ולתת לו מחמאה ואז ללטף לו את הירך או משהו ואז הוא אומר לי "יא קוקסינל" ואנחנו צוחקים (שנינו סטרייטים, טוב לפחות ככה חשבתי עד עכשיו)

בקיצור לפני כמה ימים חבר סיפר לי על מתיחה שהוא עשה לחבר אחר,
הוא אמר לו שהוא חייב לדבר איתו והם נפגשו ואז הוא שיחק אותה מתוח ולחוץ וסיפר לו שהוא הומו, הבחור השני כמובן נכנס לשוק וחבר שלי סיפר לי שזה היה מאוד מצחיק ואמר לי שאני גם צריך לנסות את זה על מישהו.

אז בגלל שאני טמבל ואוהב להסתלבט...

אתמול הייתי אצל שי, לא משהו מיוחד, הוא שיחק במחשב ואני חיטטתי לו בחפצים כמו תמיד, ואז אמרתי לו שאני צריך לדבר איתו..
דפקתי לו את ההצגה של החיים כי הוא יודע שאני שקרן אז זה היה צריך להיות מאוד אמין

"שי תקשיב.. יש משהו שאני צריך להגיד לך כבר הרבה מאוד זמן אבל פשוט לא יכול..
אבל עכשיו אני כבר לא מצליח לשמור את זה בפנים..

זוכר את כל הפעמים האלו שליטפתי אותך וקראת לי יא קוקסינל וצחקנו ביחד?
אז לליטופים האלו הייתה משמעות.
אני ביסקסואל, ואני מאוהב בך כבר שנה. אני אוהב אותך. כל פעם שאתה מספר לי על בחורה שאתה מעוניין בה אבל אתה מתבייש לפתוח שיחה הלב שלי נשבר, כי אני רוצה שתהיה שלי, ואני רוצה להיות שלך.
אני יודע שאתה כנראה לא מרגיש את אותו הדבר והיחסים בינינו כנראה יהרסו אבל לא יכולתי לשמור את זה יותר."

שי נכנס לשוק.

"נו תגיד משהו שי. אל תהפוך את זה לשתיקה מביכה."

שי התחיל לדמוע, הסתכל לי לתוך העיניים ואז אמר לי את המשפט שהכי לא ציפיתי לו:
"ומה אם אני אגיד לך שי, שבכל פעם שקראתי לך "יא הומו" הלב שלי נשבר כי ידעתי שזה לא נכון ואין סיכוי שתהיה שלי אף פעם?".

שי דפק לי נשיקה משום מקום. נכנסתי להלם. קפאתי. השפתיים שלי לא זזו.
"מה קרה אהובי?" שי שאל.
אמרתי לו שאני חייב ללכת ופשוט ברחתי הביתה.

מאז הוא שלח לי שתי הודעות שלא נכנסתי אליהן בכוונה.. אני לא יודע מה לעשות..

מה לעזאזל אני אמור לעשות?

להודות שניסיתי למתוח אותו

לנתק קשר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"