נראה לי שהיא משחקת בי בגלל שאין לה מישהו אחר

rocco87 בן 29 | כתב את השאלה ב-17/04/17 בשעה 16:03

נפגשתי עם מישהי דרך אתר היכרויות(דתי) לפני חודש וחצי.
הייתה פגישה מצויינת בסוף הפגישה היא ראתה שיש לי אפליקציה של היכרויות חילונית (אוקיי קיופיד). התחלתי קצת להילחץ כי היא דתייה ואני הצגתי את עצמי דתי, למרות שאני כבר שנים לא יודע איפה אני נמצא, באיזה עולם בדיוק.
שיקרתי לה היא קלטה, ניסיתי לפייס אותה, כי באמת הרגשתי שהיא מאוד מתאימה לי וככה היה נראה לי שהיא הרגישה.
היא התעצבנה והפגישה הסתיימה. כעבור שבוע היא שולחת לי הודעה שהיא רוצה שניפגש שוב, מאוד רציתי למרות שהתחלתי להיפגש עם בנות אחרות. בסוף הסכמתי.
שוב פעם הייתה פגישה מצויינת, רק שהפעם היא התחילה לגעת בי (צריך לציין שהייתה תקופה שהיא לא הייתה דתייה ואחרי זה חזרה להיות שוב פעם דתייה) ובסוף יצא שאוננתי לה והיא גמרה. יום למחרת היא אמרה לי שהיא מרגישה חרא ויומיים אחר-כך אמרה שאין טעם להיפגש.
שוב פעם ניסיתי את כישורי החיזור שלי, כי מאוד רציתי אותה, נפגשנו פעם שלישית ואז היא התעצבנה על איזושהי שטות ובקושי דיברה, בסוף הפגישה היא אמרה שהיא נמשכת אליי, אבל אין בינינו כימיה, התבאסתי מאוד חזק אבל המשכתי הלאה.
פתאום היא שוב שולחת הודעות שהיא רוצה שאני אהיה לידה, ניסיתי לדבר איתה מה הכוונה ואז היא אמרה שהיא רוצה שאני אחבק אותה, אבל היא לא מסוגלת להיות בקשר במאה אחוז כי היא מבולבלת. התלבטתי ושוב פעם הסכמתי נפגשנו ושוב פעם התמזמזנו אצלי באוטו עד שהיא גמרה.
אחרי כמה זמן שוב פעם אמרה לי שהיא מרגישה לא טוב עם זה, רציתי לסיים את הקשר, אבל היא ניסתה לדבר איתי והסכמתי להמשיך. עבר יותר משבוע שלא נפגשנו למרות שדיברנו מידי פעם בטלפון והרבה בהודעות, כי שנינו היינו רחוקים גיאוגרפית בחופשת החג.
ביום שישי היא הודיעה לי שעדיף ששנינו נעשה הפסקה כי היא נקרעת מבפנים, מצד אחד מאוד מתגעגעת ורוצה אותי ומצד שני המצב הרוחני שלי מפריע לה שאני לא מספיק חזק, היא חושבת שאנחנו מתקדמים מהר ושלא נמצא את עצמינו מצטערים על זה.
חייב לציין שהחלטתי "להתחזק" בדת בעקבותיה.
ההתלבטות שלי היא, האם לא כדאי שאני אשים לזה סוף, גם היא חוקרת אותי הרבה בעיקר על המצב הרוחני שלי וגם לא יכול לסבול מצב כזה של חוסר וודאות תמידי, מה גם שאני לא מצליח ללמוד לתואר בגלל כל המחשבות על הקשר ועליה.
חייב לציין שמחקתי את כל האפליקציות של אתרי ההיכרויות ויהיה לי קשה לקבל ממנה לא ולכן מעדיף לסיים עם זה
מה אומרים?

מה כדאי לעשות עם הקשר

לחכות לתשובה ממנה

לסיים לפניה את הקשר

לנסות לגרום שנמשיך עוד להיפגש