איך מוצאים דירת שותפים במרכז לחייל?

חייל בן 20 | כתב את השאלה ב-16/04/17 בשעה 18:28

היי חבר'ה, אני משרת בבסיס פתוח במרכז ואין לי מגורים,(הורים גרים רחוק מאוד ואין לי מישהו להיות אצלו),

לכן האפשרויות שלי זה או לגור בבסיס (מעדיף שלא) או להשכיר דירה עם שותפים.

איך עובד התהליך הזה?

איך מוצאים שותפים מתאימים? איפה בכלל מחפשים דירות ואת האנשים?

האם יש לוחות ייעודיים לזה? האם תש מטפל בזה?

הייתי מעדיף לגור עם עוד חיילים בגילי, ומן הסתם עם אותו אופי.. לא מעשנים, לא עושים בעיות וכו'...

ועניין נוסף הוא עניין השכר דירה, האם ריאלי למצוא דירה בפחות מ1000 לחודש?

האם אפשר לקבל מהצבא עזרה בשכר דירה בהנחה שיש מגורים זמינים בבסיס? אם כן, כיצד?

אם זה משנה אני באיזור סובב תל אביב שזה ראשון, חולון, בת ים, רמת גן וכל האיזור הזה.. או כמובן תל אביב אם אפשר למצוא בפחות מ1000 לחודש חח

תודה לעוזרים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "