החתול משתעל אבל אבא אומר שהוא נראה בסדר, ללחוץ ללכת לווטרינר?

יוהאנס בת 17 | כתבה את השאלה ב-14/04/17 בשעה 17:18

החתול שלנו כבר 4 שנים אצלנו, חי בחוץ בעיקר (אמא לא מרשה שייכנס הביתה בלי מישהו איתו). חתול מעורב שהיה פעם חתול רחוב.
לאחרונה יצא לי כמה פעמים לראות אותו משתעל ונראה שמשהו קרה לו וכאילו הוא עומד להקיא אבל הוא לא מקיא. או שהוא מתנשם פתאום בכבדות כאילו הוא לא מצליח לנשום.
אחרי שזה קורה הוא ממשיך להתנהג רגיל וחברותי מאוד וכאילו כלום לא קרה..
אבא שלי כנראה לא ראה אותו משתעל והוא רופא ולרוב הוא מעדיף לטפל בחתול בעצמו (למרות שהוא לא רופא של חתולים) והוא טוען שהחתול נראה מאוד בריא ובסדר.
ללחוץ עליו לבדוק בכל זאת עם הווטרינר? זה נורמאלי? אתם יודעים מה זה יכול להיות?

ללחוץ ללכת לווטרינר?

כן בדחיפות

לא חייבים אם הוא מתנהג בסדר אחר כך

לחכות קצת ואם זה מדרדר אז ללכת לווטרינר

אחר- בתגובות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"