לאשר לבתי בת ה-16 ללכת לפנימייה? דרדרו אותה בעבר לאלכוהול ולעישון

איה בת 43 | כתבה את השאלה ב-09/04/17 בשעה 21:26

בתי בת ה16 רוצה ללכת לפנימייה. עברנו לגור בשכונה של עשירים ולפני כן גרנו בשכונה ענייה.לשם היא הכי התחברה אך הם דרדרו אותה לאלכוהול ולעישון אז נלצתי לחתוך בעצמי את הקשר.

הספקה לעבור 2 בתי ספר.בגלל חברים אני חוששת שישלה בעיה חברתית חמורה ולא יודעת איך תסתדר בפנימיה ועוד מסגרת חדשה!
היא מהבנות האלה שמתחברות מהר לחבורה אך הקשר מבוסס רק על מסיבות ויציאות. אין לה חברה נפש אמיתית אחת.ותמיד אחרי שנה וחצי+ יצאה מהחבורה בטענה שהיא צבועה אליהם וכו׳
לאפשר לה? יש הבדל בפנימייה לבין שכונות נחשבות מבחינת אוכלוסייה?

לאפשר או לא?

לאפשר

לא לאפשר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"