אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אמא שלי תפסה אותנו באמצע האקט. הדבר הכי מביך שיכל לקרות לי

השם אף פעם לא חשוב בת 17 | כתבה את השאלה ב-05/04/17 בשעה 21:03

היי.. אז ככה (זה עומד להיות ארוך אז..)
אני וחבר שלי עוד מעט שנתיים.
אתמול הייתי לבד בבית אח שלי הגדול הלך לעבוד ואמא שלי גם.. היה לי משעמם וזה חופש פסח אז אמרתי לחבר שלי לבוא אליי..הוא הגיע ראינו טלוויזיה קצת בסלון והלכנו לחדר. קיצור באיזשהו שלב אח שלי חזר הביתה רק לחצי שעה והלך שוב לעבוד.. מה שקרה זה שאני וחבר שלי קצת התחממנו והוא היה מעליי.. וחשבתי שאמא שלי מסיימת לעבוד מאוחר ומסתבר שלא וזה היה בערך בארבע אחה"צ עכשיו תמיד שאח שלי הולך הוא נועל את הבית אפילו שאני פה אז לא טרחתי לבדוק אם הוא נעל ומסתבר שהוא לא.. ואמא שלי נכנסה הביתה והתקדמה לחדר ולא שמענו כלום והיא תפסה אותי ואת חבר שלי באקט (חשוב לציין שהיינו לבושים לגמרי שנינו הוא רק היה מעליי ועשינו על יבש).. חבר שלי ראה אותה קודם ואני אחכ והיא עשתה פרצוף כזה ואמרה מה זה..לפחות לסגור את הדלת ...והלכה לשירותים. מיד אמרתי לחבר שלי ללכת כי במילא הוא היה אמור בקרוב.. נבהלתי והייתי מובכת מאוד.. אמא שלי דיברה בטלפון בחדר שלה עם דלת סגורה וכשהיא יצאה באתי אלייה ואמרתי לה שאני מצטערת שהיא הייתה צריכה לראות אתזה ושלא הייתי אחראית לבדוק אם הדלת נעולה. והיא פשוט הסתכלה עליי ואמרה לי זה קורה כי אין לכם מה לעשות ואתם משועממים ולא הולכים לעבוד.. ואז היא שאלה כזה מה זה אמור להיות מה אתם עושים חזרות עד לדבר האמיתי? ניסיתי להסביר שאנחנו בני 17 והיא אמרה אה כן ? זה לא נראה ככה... קיצור התקשרו אלייה לטלפון במילא אז חזרתי לחדר... היום עבר ולא דיברנו עלזה ומאוחר יותר בערב היא באה לחדר והתחילה לשאול אותי לגבי הציונים שלי ביום המא"ה והראתי לה והם יחסית באמצע כזה אז היא התאכזבה ואמרה זאת התוצאה של ילדה שכל היום מול המסכים ולא עושה כלום ועוד יותר שעושה דברים כמו שראיתי היום.. קיצור התחלנו לריב והיא אמרה שזה ילדותי מה שעשינו ושהיא לא יכולה לסמוך עליי יותר ומה יקרה כשנגיע לאמיתי אם בכלל אשמור על עצמי ואשתמש באמצעי מניעה והיא חושבת שאני מטומטמת שאני לא בוגרת ולא יודעת מה לעשות עם דברים כאלה ושכל ילד אחר שהיא מכירה בגיל שלי הולך לחפש עבודה ושדיברנו עלזה הרבה פעמים והיא צודקת שאני לא עובדת וזה לא בסדר ואני התכוונתי ללכת השבוע לחפש עבודה אבל לא אשמתי שאני חולה. היא גם אמרה לי מעכשיו אתם לא באים אחד לשניה כשאתם לבד בבית יותר ותשכחי בכלל מלישון אחד אצל השניה.
היא בכלל לא יודעת איך אני מרגישה עם מה שקרה אתמול ואני מבינה שזה מביך אותה אבל היא לא רואה את הצד שלי בכלל ואיך אני מרגישה .. אני והיא מאוד פתוחות והיא ידעה שבקרוב אני וחבר שלי רצינו לקיים יחסי מין. היא אמרה לי אל תדברי איתי בכלל.. אני לא יודעת מה לעשות..

מה לעשות?

לא לדבר איתה עלזה ולהקשיב לה לגבי לא לישון אחד אצל השניה

לדבר איתה ולנסות להסביר לה

לשכוח עד שיעבור אפילו שממש קשה לי