המרדף אחר זוגיות, איך עושים את זה?

בלוק בן 34 | כתב את השאלה ב-29/03/17 בשעה 21:17

היי לכולם

אשמח לייעוץ

על הנייר הכל נהדר בחיי, אני בן 34 ,בעל דירה, יש לי עבודה טובה ומכניסה, רכב, והתחנכתי במשפחה טובה
אני מנסה להיות הבן אדם הכי טוב שאני יכול להיות
משתדל לסייע להורי כמה שיותר
תמיד שם אחרים לפני
וסה"כ רוצה להאמין בחור טוב .

הבעיה היא חוסר הזוגיות, זה מעיב על חיי מאוד.
הזוגיות האחרונה הסתיימה לפני 3 שנים, ומאז כלום פשוט, אולי סטוץ אחד פה או שם.

הבנות שאני נמשך אליהן לא רוצות אותי, והבנות שרוצות אותי אני לא נמשך אליהן כלל ( ובעיני משיכה פיזית היא פרמטר ראשוני וחשוב מאוד )

אני מחפש כבר להכיר מישהי רצינית ולהקים משפחה.
אני רואה שלא כל כך הולך לי באתרי הכרויות,ואני לא רואה שמצבי לא ישתנה בזמן הקרוב בהיבט הזוגי.

אני מתלבט אם ללכת למאמן אישי, האם מישהו התנסה בזה? התחום הזה מאוד פרוץ ויש מאות מאמנים שלכו תדעו מה יכולתם..
אני מרגיש פשוט שלמרות שיש לי המון המון דברים טובים בחיי ( ואני מודה על כך יום יום, ולא לוקח דבר כמובן מאליו ) , אינני מאושר ושלם ללא זוגיות.

אני יודע שאני צריך להיות שלם עם עצמי ומסופק מחיי, ורק אז מתוך בחירה לחפש זוגיות, השאלה היא איך עושים זאת אם כל ערב חוזרים לבית ריק? מתעוררים לבד, לא מטיילים בסופשים ( הרי כל החברים כבר נשואים + ילדים ונותרתי הרווק האחרון ), בקושי יוצאים, הלבד הזה מאוד מדכא ומאוד מורגש גם אם אני ממלא את חיי בעשייה.

אני הולך לחדר כושר 3 פעמים בשבוע, ומשתדל להעסיק את עצמי, אבל הכל בחוסר חשק..

יש עצות?

תודה רבה והמשך יום טוב לכולם