ילד מהכיתה שלי כל היום מקלל אותי בלי שום סיבה

אנונימית בת 13 | כתבה את השאלה ב-28/03/17 בשעה 17:59

היי כולם, יש לי ילד בכיתה שלא מפסיק לקלל אותי ולרדת עליי... אני באמת לא מבינה למה... אני אסביר לכם, אני בכיתה ז׳ ובתחילת שנה לא היה לנו שום קשר, לא דיברנו לא כלום ואז עזרתי לו כמה פעמים וכביכול התחברנו וצחקנו אחד עם השני תמיד, אחרי זה הוא התהפך עליי, התחיל לקלל אותי וזה (אני אפרט תכף כי קרו עוד דברים), אחרי זה שוב התחברנו וחזרנו למצב רגיל של צחוקים ודיבורים כאלה ואז, לפני איזה שבועיים, הוא פשוט התהפך! אני באמת לא יודעת מה נסגר איתו. אני ניסיתי להיות הכי נחמדה איתו! נתתי לו להעתיק שיעורים לפעמים,עזרתי לו בדברים,לא קיללתי אותו אפילו ״סתום את הפה״ לא אמרתי. אני באמת לא מבינה מה נסגר איתו. סתם דוגמה: שאלתי אותו היום כמה עולה פחית קולה בקפיטריה הוא אמר לי ״סתמי ת׳פה״ .. בסדר , הבנתי , סתם כזה בצחוק , או שנגיד שלחתי שיעורים לחברה טובה (היא גם שולחת לי הרבה) ואז הוא העתיק ממנה , עוד לא נכנסתי לכיתה על הבוקר , הוא אומר לי ״העתקתי ממך שיעורים יא מכוערת״ , יש פעמים שהוא קילל אנשים שחשובים לי, באמת שכולם לטובתי והוא עדיין לא מפסיק . בתכלס ? הוא סתם חושב שהוא מקובל או שיש לו מעמד אבל הוא סתם אפס מאופס .. יש לי חברה שהוא מתייחס אלייה באמת יפה חוץ מפעמים שהם כזה רבים בצחוק והיא באמת אוהבת אותו ולמרות הכל היא התחילה לצעוק עליו כשהוא דיבר איתי מגעיל . הוא כל היום קורא לי ״מנודה״ , ״מכוערת״ , ״בת זו**״ , ״מזדיינ*״ , ״מסריחה״ , ״מפגרת״ .
באופן כללי , אני לוקחת דברים ללב , אין מה לעשות , אבל זו אני . אני פשוט מרגישה פריירת ואני יודעת שאני כזאת אחרי כל מה שעשיתי לו.
(אין קשר וזה גם דבר מאוד שטחי אבל אפילו עוקב באינסטגרם הוא הוריד לי.. מה שרק מוכיח שהוא מתנהג מוזר)
אני מותשת. וזה משפיע על המשך היום שלי.
מה לעשות??

מה לעשות?

לרדת עליו בחזרה

לשתוק וזה יעבור מעצמו