אני ממש צריכה עזרה עם החבר שלי שאני אוהבת אבל הוא מתעלם ממני ובוגד בי, מה לעשות?

ילדה מאוהבת ומטוטמת בת 14 | כתבה את השאלה ב-28/03/17 בשעה 20:09

בשבועות האחרונים אני ומישהו שחשוב לי ואני מאוהבת בו כבר שנה ומשהו
(אנחנו גם אקסים) הפכנו להיות ביחד.
עד עכשיו הכול נשמע בסדר חוץ מזה שהוא ממש אדיש בנוגע לכל מה שקשור אליי, וכל פעם שאני משתפת אותו במשהו חשוב או סתם מתחילה איתו שיחה הוא עונה לי בלא אכפת לי או טוב. בהתחלה ניסיתי להבין שככה הוא מגיב אבל זה ממש מרגיש לי כמו לדבר אל קיר... מה לעשות???

בנוסף ביום שבת נפגשנו והיה לנו ריב, ואני הייתי בטוחה שנפרדנו אבל היום הוא דיבר עם חברה שלי ומסתבר שאני והוא יחד.
רק שהיום בערב דיברתי עם חברות וגיליתי שהוא מנהל מערכת יחסים על באינטרנט עם בחורה מחול (זה לא היה כל כך מפתיע), ובנתחשב בזה שיש לו שם של סטוציונר זה היה די צפוי.

בנוסף לשתי הבעיות העלו יש עוד בעיה שכל השכבה בבית הספר שלנו מעורבת בתוך מערכת היחסים שלנו, לו זה לא מפריע אבל לי כן. זה הגיעה לרמה שחברים שלו יורדים אליי שאני הכלבה שלו ושאני שרמוטה וזונה... אבח זה לא נראה שאכפת לו.
אפילו רבתי ממש בגלל זה עם ידיד טוב שלי כי הוא התחיל לרדת עליי בגלל זה...

באמת שאני אוהבת אותו מאוד אבל אני מכירה אותו בערך שנתיים ומאז אנחנו או ביחד או רבים לסירוגין וזה נראה כאילו לא אכפת לו ממני ולי אכפת יותר מידי בנוסף שנינו טיפוסים לא החלטים והא גם מאוד לא ברור והוא אף פעם לא היה כנה ופתוח לגמרי לגבי הרגשות שלו

יש לי ולו עוד עבר של מלא ריבים ונשיקות ובגלל זה נראה לי שאין לי יותר מה לחפש אצלו כי הוא באמת בן אדם מסובך

מה לעשות????

מה לעשות איתו??

לזרוק אותו

לנסות לדבר איתו על זה

להצעלם מהכול ולקוות שזה יעבור