נמצאת עם בן זוג, 5 חודשים, שממש סוגד לי. אבל אני לא נמשכת אליו

בחורה בת 26 | כתבה את השאלה ב-28/03/17 בשעה 09:46

יש לי בן זוג ב-5 חודשים האחרונים. אף פעם לא "עפתי" עליו אבל היה טוב. חייבת לציין שהסקס מעולה אבל, כבר לא בא לי שיהיה סקס בכלל. אחת ל... בא לי החשק. ויש לי חשק, רק לדברים אחרים או אם להיות מדוייקת לגבר אחר בעיקר. וזה חשק מיני ללא רגש.
בן הזוג שלי הכי מכיל ומבין, תומך, אוהב ומלטף אפילו יותר מידי אם זה אפשרי (סביר שמרגישה ככה משום שלא נמשכת אליו..) ואני לא. לא אליו, בזוגיות קודמת שהייתי מאוהבת עד מעל הראש, הייתי כזאת.
יש לי חשש נוסף, שהיד שלו "לא רחבה" והוא מאוד מחושב. אני בעד להיות מחושה בשלב כזה של החיים, אבל זה משהו טבוע באופי ולא יכולתי לבדוק את זה כמו שצריך משום שהוא סטודנט שהתחיל לעבוד במקצועו ממש החודש.
הבעיה היא שהוא מקסים, נאמן וטוב לב וזה מקשה עלי. אין הרבה גברים טובים בימינו אנו (כן כן כנ"ל לגבי בחורות...) ובאמת יש חשש שלא אכיר גבר מספיק טוב. (בגלל שהכל חסוי כאן אני יכולה להגיד על עצמי בלי להתבייש שלא חסר לי כלום, ומעבר הן מבחינה חיצונית והן פנימית. אבל למדתי שזה לא מבטיח לי כלום בעולם, גם לא את זה שאפגוש מישהו שיעריך את מעלותיי מספיק).
העניין המיני והריגוש בעניין זה מאוד חשובים לי ואין לי את זה איתו. זה גורם לי לקמול ועצם זה שאני במקום שאני לא בטוחה בו גורם לי לעצבנות יתרה וחוסר סבלנות שלא אופייניים לי.
מחכה לישועה. בעיקר איך לעשות את זה בלי לשבור לו את הלב.
תודה