תחושה שרוצים שאלך, אבל במקום לתת לי לחסוך ולעזוב את הבית מקשים יותר, מה לעשות?

פחד בת 18 | כתבה את השאלה ב-26/03/17 בשעה 22:00

ההורים שלי גרושים, ואני גרה אצל אבא מכל מיני סיבות. אני בי"ב ועושה מאמצים אדירים לחסוך כל שקל (מצבים שאם אני מחוץ לבית רעבה בטירוף אני לא אקנה אוכל) כדי לצאת מהבית. הקשר עם ההורים לא טוב, הם לא תומכים בי בכלל, ולהפך- רק מקשים יותר. אני רוצה לצאת מהבית, לוקחת כל עבודה (בייביסיטר) על מנת לחסוך ולצאת מהבית. ניסיתי למצוא עבודה משתלמת יותר, אבל מכיוון שהיא הייתה רחוקה הדרך לשם הייתה מתישה ולא הצלחתי להתמודד עם הלחץ והעייפות. אני מנסה כרגע לחסוך לבית ולרישיון נהיגה (שההורים אמרו שבטוח אעשה תאונת דרכים ואכשל ואסרו עלי לעשות רשיון) כדי לצאת ולחיות. נמאס לי לחיות בבית שגורמים לי להרגיש שאם אתאבד זה ישמח אותם, ובסביבה ששופטת אותי ולא נותנת לי מנוח.
מה לעשות? אני על סף לבקש הלוואה מחברים... כי אם זה ימשיך אני יודעת שאשבר והמצב הנפשי שלי (שכבר ברצפה) יחמיר.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"