הפרעת אישיות גבולית ואהבה הרסנית, לשחרר ממנו או להמשיך לאהוב אותו מרחוק ולהיפגע?

האג בת 19 | כתבה את השאלה ב-24/03/17 בשעה 18:51

שלום לכולם,
אני ממש צריכה עזרה אני מרגישה שאני במצוקה.
אני סובלת מהפרעת אישיות גבולית אולי חלקכם או רובכם לא יודעים מה זה אבל הדבר העיקרי שעומד בזה הוא חוסר וויסות ריגשי,יש לי בעיה לווסת את הרגשות שלי. הם מאוד קיצוניים ולכן זה פוגע בי ולי בכל מיני תחומים בחיים,בעיקר בקשרים. קשה לי להחזיק קשרים לטווח ארוך קשה לי לתקשר .אני רגישה מידי
אז היה לי קשר עם מישהו שהכרתי בפלאפון,מהפעם הראשונה אהבנו אחד את השני על סמך שיחה בהתכתבות. עם הזמן נקשרנו היינו מדברים 247. החלטנו להיפגש,נפגשנו עשיתי מאמץ רק להיפגש עם הבחור כי היה לי מאוד קשה( יש לי גם חרדה חברתית),כל זה מוכיח כמה אהבה הייתה לי אליו.
עם כל האהבה היו לנו המון ריבים קיצוניים היינו מקללים אחד את השני עושים לאחד השני דברים איומים כמו לפתוח עמודים משפילים עם תמונות של אחד השני באינסטגרם וכולם היו רואים את זה,למשל העלתי פעם תמונה שלו באתר גייז.
הוא החזיר לי גם בדרכים אחרות אבל מודה שזה הץחיל ממני כי היינו רבים ונפגעתי ממנו.עכשיו אני לא צריכה ביקורת ושיפוט של "את לא היית בסדר" כי אני כבר מודעת לזה.
הוא גם לא היה מאה אחוז הרי לריבים צריך שתי צדדים .גם לו יש בעיות בחיים ועם עצמו.
בכל מקרה אני לא מאשימה אף אחד אני רק רוצה להגיד שאנחנו כבר לא בקשר כמה חדושים,הייתי רודפת אחריו אבל הוא לא רצה אותי. סיכמנו על זה שאנחנו מאוד אוהבים אבל לא מסתדרים ויהיה לנו חיים גיהינום ביחד.
הוא תמדי היה מבטיח לי שנתחתן ואומר לי מילים יפות.. הרגשתי גם שהוא מתכוון לזה.
אני לא ידועת מה איתו אם הוא התקדם המשיך הלאה מה הוא עושה אם יש לו מישהי.. (למרותש לא נראלי כי הוא אמר שלא תהיה לו אפחת בשנים הקרובות) אבל מילים הם רק מילים.

אני כלכך אוהבת אותו אני מרגישה שהוא אהבת חיי,הוא האהבה הראשונה שלי.אני אוהבת בו הכל אני ממש מאוהבת בו. כנראה שלא הערכתי אותו .. אבל עשיתי כמיטב יכולתי וכעת אני בטיפול שמיועד לחוסר וויסות ריגשי,לומדים שם איך לתקשר עם אנשים איך לווסת את הרגש וכל מיני דברים זה נקרא-dbt.
אני אפילו לא ידועת המ אני רוצה מעצמי,לשחרר ממנו או להמשיך לאהוב אותו מרחוק ולהיפגע?
אני מאוד אוהבת אותו אבל יודעת שהוא לא רוצה קשר איתי כי קשה לשנינו ביחד.
אבל אני לא מפסיקה לחשוב עליו זה כבר נהיה אובססיבי...לא יודעת איך לשחרר ממנו.אני לקחתי את הפרידה מאוד מאוד קשה כי יש לי גם חרדת נטישה. כל הפרידה הזאת מאוד עירערה לי את הביטחון וגרמה לי לחשוב שאני לא מפסיק טובה.
אשמח לעצות טובות ולא לשיפוט/ביקורת כלפי עצמי כי אני כבר יודעת שלא ההייתי בסדר בהכל.
מה גם שיאוד השתדלתי וכשאהבתי אותו אהבתי ונתתי מעצמי 100 אחוז. אז לא היה רק רע בקשר.שנינו אהבנו מאוד מאוד

תודה לכולם

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"