אחרי קשר ארוך, הוא נפרד ממני וחוזר אליי אחרי יום אוהב אותי, מסנן אותי, מה לעשות?

lovlygirl בת 24 | כתבה את השאלה ב-23/03/17 בשעה 15:00

היי,אני בזוגיות של 6 שנים,און אנד אוף,שחוותה הרבה עליות ומורדות ובעיקר מורדות,הקשר הוא לא הכי טוב שיש והכי "נורמאלי",היינו זוג דיי רגיל ולא היינו עושים הרבה אחד עם השני. אבל אין לי ספק שאנחנו אוהבים אחד את השני. לפני שבועיים הוא החליט להפרד ממני ולא לדבר איתי יותר לעולם(ממש למחוק אותי מחייו) בטענה שהקשר שלנו לא עושה לו טוב,ותמיד דאג לציין שהוא עדיין אוהב אותי ונמשך אליי ושזו לא הסיבה,מה שקרה זה שלא דיברנו יום אחד אחרי הפרידה ואז פשוט חזרנו בחזרה לקשר בלי להגיד כלום ושום דבר על הפרידה הנוראית שהייתה לנו, לא מהצד שלי ולא מהצד שלנו,בהתחלה הרגיש כאילו הכול טוב ומדהים עוד יותר ממה שהיה לפני, ואחרי כמה ימים בודדים הוא נעלם והפסיק לענות לי לשיחות חשבתי ששוב הוא לא מעוניין לדבר איתי ולהפרד וכנראה ששגה בכך שחזר איתי לקשר, אבל טען שהכול בסדר בנינו והוא ככה עם עצמו ואין שום קשר אליי בהתרחקות הזמנית שלו,אז באמת עזבתי אותו ונתתי לו את הספייס שלו,לאחרונה נפגשנו ורבנו שוב ומאז אני מרגישה שהוא מתייחס אליי לפי החשקים שלו,לפעמים הוא עונה,לפעמים הוא מסנן,לפעמים הוא "נותן" לי אהבה ולפעמים"נותן" יחס קר ומרוחק.אני לא רוצה להעלות שוב את הפרידה כי אני חייבת להודות שאני מפחדת לאבד אותו.אני רואה שהוא מבולבל אבל קשה לי להגיע אליו.מאוד פוגע בי שלא תמיד הוא רוצה להיות בקרבתי ולא תמיד הוא רוצה לענות לי,לפעמים הוא אומר לי שבא לו להיות איתי ולבלות ביחד,ולפעמים אומר לי שלא בא לו להיות איתי,ונראה לי גם שכ"כ קל לו להגיד לי את זה ולפגוע ברגשותיי בכך שהוא דוחה אותי,ואחרי כל זה,לאחר כמה שעות הוא פשוט בא אלי ונפגש איתי. אני כבר לא יודעת מה פשר ההתנהגות הזו,מעדיפה שלא לשאול אותו כי זה יצור ריב ענקי ואני לא אוהבת ריבים,כי כאשר אני שואלת הוא ישר מבטל אותי בכך שאני פשוט אזרום עם הסיטואציה ושלא חייב לדבר על הכול ואפשר גם להנות אחד מהשני.אשמח שתגידו לו איך זה נראה מהצד,מה עובר עליו?האם הוא משחק בי או שהוא פשוט לא סגור על עצמו? תודה רבה מראש לכול העונים שתרמו עבורי מזמנם!