מרגישה בודדה בעיר שלמה, איך להתמודד?

עד מתי בת 16 | כתבה את השאלה ב-22/03/17 בשעה 15:53

היי ,אני לא מזמן עברתי דירה לעיר חדשה ואני לא הכי מכירה פה את העיר,ונשארתי באותו בצפר בתל אביב.. לא יוצא כל כך שחברים באים אליי ואני מרגישה ממש בודדה פה.
בהתחלה אמרתי לעצמי שזה לא נורא ושיש לי את החברים בבצפר , אבל כל פעם שאני הולכת ברחוב ורואה חבורה של ילדים או בנות אני מרגישה פשוט בודדה..
אני גם פתאום שמה לב שאני נהייתי יותר מופנמת ואני מעדיפה להישאר בבית במקום לצאת ואני פחות משוגעת כזאת כמו פעם( משוגעת בקטע טוב ,כן? ) ...אני לא יודעת מה לעשות כבר אני כל יום יוצאת מהבית לרחוב זה לא שאני מסתגרת לגמריי .. ניסיתי ללכת לחדר כושר (שאני בכושר ושומרת על עצמי) אבל גם שם אני מרגישה לבד .. מה לעשות?
אני מתה להכיר פה ילדים וחברים שלי הציעו להכיר לי כמה ( כי הם מכירים כמה ) אבל אני מתביישת מזה פדיחות..