נפרדה ממני וחזרה אלי, פתאום אני מרגיש שזו הייתה טעות מה לעשות?

שלומי בן 23 | כתב את השאלה ב-19/03/17 בשעה 19:44

אני יספר בקצרה את ההתחלה שלנו אנחנו ביחד כמעט 4 שנים הייתה לנו זגויות טובה אהבה טיולים בחול ביחד לפני חודש וחצי היה לנו ריב שלא דיברנו ולא ראינו אחד את השני שבוע עד שהיא החליטה שהיא רוצה להיפרד אני נלחמתי ועלייה ואמרתי לה שלא תפרק ככה בשנייה את כל מה שהיה בינינו אבל היא לא הייתה מוכנה לשמוע לקחתי את הדברים שלי מהבית שלה והיה לי גם מפתח לבית שלה במשך הימים הייתי בא אליה ומתחנן אלייה שנחזור וכלום עד שהיא אמרה לי לתת לה אוויר וזמן לעצמה בהתחלה ניסיתי כמה ימים והיה לי קשה ואו שהייתי מתקשר או שהייתי בא והיא הייתה מתעצבנת והיא לקחה לי את המפתח זה לא עצר בעדי כי הרגשתי משהו לא בסדר זה לא הבחורה שאני הכרתי והיא לא תגיב ככה בקיצוניות שהייתי אצלה תמיד היו טלפונים שהיא הייתה מסתירה ופתאום ערבים שהיא לא בבית והיה לילה שהיא גם לא חזרה וטענה שנירדמה אצל חברה האמנתי תוך כדי שאני מנסה להחזיר אותה קונה לה דברים ומחזר אחריה אחרי שבוע ככה הייתה לחברה שלה יומולדת והם ישבו אצל חברה שלה שתו ויצאו נפגשנו במועדון ואז רציתי להיפגש איתה מתחת לבית שלה לדבר איתה ראיתי אותה עולה למונית ועליתי גם חיכיתי לה מתחת לבית ואני רואה שהיא לא חוזרת עבר שעה עד שהתקשרתי והיא אמרה שהיא נשארת לישון אצל חברה שלה פה ממש חשדתי ולא הבנתי וביקשתי ממנה לחזור הביתה שהיא לא תעשה איזה שטות אבל היא לא רצתה ולמחרת בבוקר היא קראה לי אלייה וסיפרה לי שהיא בקשר עם איזה מישהו והיא הייתה אצלו כל הפעמיים עד עכשיו והיא שיקרה לי ואתמול היא ישנה אצלו והם התנשקו ולא יותר מזה התעצבנתי וכאב לי מאוד גם על כל השקרים וגם על המקרה שאלתי רוצה עם רק נשיקה היא אומרת שכן לא מעבר אבל עדיין היא נשארה לישון אצלו היא אמרה שהוא לא הטעם שלה ולא כלום והיא לא תדבר איתו יותר אחרי כמה ימים עקבתי אחריה והם נפגשו ודיברו והפרדתי וגירשתי אותו עוד שקר ואחרי זה גם גיליתי שבאותו יומולדת הוא בא איתה והוא גם עובד איתה
עכשיו בגלל כל השקרים האלה אני לא יודע עם כל מה שהיא אמרה זה נכון ובמיוחד הקטע שאחרי המועדון שהיא הלכה אליו הם רק התנשקו אחרי זה היא חזרה אליי ואומרת שהיא אוהבת רק אותי וכל זה אבל עצם העובדה שהיא ישנה עם גבר זר קשה לי לישון איתה שוב ושאנחנו שוכבים אני גם לא מצליח לתפקד אני גם לא מאמין לה לכל מיני דברים שהיא אומרת וגם כל פעם המחשבה שאני לוקח אותה לעבודה והוא שם גם מחרפן
אני אוהב אותה מאוד ואבל שאני באמת לא יודע כל היום במחשבות אם להמשיך הלאה אחרי שנלחמתי להחזיר אותה
בבקשה תעזרו