בת זוגתי נהיית משוגעת! מה אני עושה?

אורית בת 18 | כתבה את השאלה ב-15/03/17 בשעה 10:45

שלום, אני בזוגיות כחצי שנה. (שלושה חודשים היינו גם לפני, פשוט לא הגדרנו את עצמנו כזוג, סה"כ 9 חודש).
אני בזוגיות עם בחורה.
אני והיא באותו כיתה. אנחנו כיתה י"ב.
הכל בהתחלה היה שיא הכיף.. הכל היה באמת ורוד.
אין לי מושג מה קרה לקשר.. היא התחילה להיות פארנואידית , אני מרגישה כל הזמן פקודות ממנה...אני אתן דוגמאות
רצינו בפורים להתאפר בביצפר, אז היא חיכתה לי כ6 דק' משו כזה עד שאני אגיע.
נכנסנו לשירותים בשביל להתחיל להתאפר וכו'.
חברה שלי מהכיתה נכנה ואמרה "יאלה בואי קונים את האלכוהול"
אז אמרתי לה אוקי שנייה באה.
ואז הכלתי איתה. פתאום אני רואה את אור (בת זוגתי) מסתכלת עלי עם פרצוף של "מה נראה לךךךך" אני אומרת לה מה יש? לא עונה.....................................
בכל אופן, אמרה אחכ שנדבר.
חזרתי, אמרתי לה מה יש? היא עושה לי מה נראה לך שאת הולכת ככה... אמרנו שנתאפר אז נתאפר.. לטענתה היא אמרה לי ככה את הולכת מבלי להודיע...
אני.פשוט.לא.מבינה.מה.הדרמה ??? זה בדיוק 5 דק! ואני חוזרת.... אוקי ונגיד שלא אמרתי אני שאני הולכת... גם אז היא הייתה מתעצבנת.. אני רק מסבירה לכם את כל הקטע שלה -אם אמרנו ככה אז ככה- יענייי אסור לי לעשות משהו אחר .. אמלה מזה? אינ פשוט לא מבינה אותה כבר.... קשה לי עם כל הקטע שלה הסגור הזה... אני בנאדם חופשי!! מזה כל ההוראות האלו??
דיברתי איתה על זה... והיא פשוט לא מבינה. היא לא מבינה.......
היא אומרת לי שהיא לא מרגישה שהיא יכולה להגיד לי דברים שיהיה אסור לה להגיד לי דברים... אבל היא לא מבינה שקשה לי עם התחושה הזו שאני צריכה לחשוב כמה דברים לפני שאני עושה משהו... אז אני הולכת שניה וחוזרת מה פאקינג הבעיה!!!!!
או עוד דוגמא.. דיברתי בפלא איתה ואני הולכת ברחוב תוך כדי.. ואז אני רואה חברה מהיסודי. אז אמרתי לאור יא חברה מהיסודי.. וחיבקתי את החברה הזו.. וראיתי שזה נמשך דקה.. אז אמרתי לאור שאני אדבר איתה אחכ. ראיתי שהיא לא ניתקה אז המשכתי לדבר עם אותה חברה.. אחרי שסיימתי איתה באתי לחזור לפלאפון, זה היה מנותק, הבנתי לגמרי .. חזרתי אליה, היא התעצבנה.. מה קטע שאני *לא מסיימת* איתה את השיחה ?? מההההה...? היא אמרה לי קודם אני אסיים את השיחה איתה ואז... הסברתי לה שראיתי אותה ברחוב שאני לא יכולה להגיד לה פשוט בי!
לא משנה... אחרי כמה שעות היא ביקשה סליחה.. אבל מה נסגר....
היא שלחה לי שהיא לא יודעת אם אני אוהבת אותה.. ולא יודעת... ברור לי שאתם לא יודעים את כל הסיפור.. היא כמה וכמה פעמיים הייתה אומרת לי שהיא מרגישה שאני לא אוהבת אותה... בהתחלה כל הזמן ניסיתי להראות לה שאני באמת אוהבת אותה... אבל מאז שזה התחיל להיות כל פעם אחרי תקופה מסוימת התחיל לי לרדת ממנה..... כמה אני יכולה להראות לך? ואיך אני יכולה גם להראות לך... אני כבר לא יודעת מה אני רוצה לעשות... נמאס לי מזה.. כל פעם שהיא אומרת לי שהיא לא מרגישה שאני אוהבת אותה, נהיה חוסר טעם בקשר.. נהיה שתיקות, קשר רדוד כזה...מה אני עושה.. מה אתם חושבים בקשר הזה.. לא יודעת... אני מרגישה ככ חסרת אונים נמאס לי..